2777
2789
عنوان

ایرانیای بی جنبه لبوبو مسخره بازی جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 35 پست

اصلا قشنگ نیست واقعا... بامزس ولی نه اونقدر که بزرگش کردن... عادی مثل عروسکای دیگه هست

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که واقعا هر کی رو ببینم لبوبو به خودش آویزون کرده حالم ازش بهم میخوره

چندسال بی لول

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

اره عزیزم یه عروسک معمولیه واسه دکوری و اینا اصلا کاربرد نداره مثل بقیه عروسکا

خلاء های درونی و احساس حقارت و کوچک بینی که میخاد بااین ابزار ها پربشه

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]