2777
2789
عنوان

ایرانیای بی جنبه لبوبو مسخره بازی جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا چشم دیدن خوشی های بقیه رو نداریم بزار با همین چیزای کوچیک شاد باشیم و یکم از مشکلات زندگی دور شی ...

عزیزم کسیم نگفت خوشی نکنن 

اینا اسمش عقده و شو آفه نه خوشی..

معنی خوشی کردن فرق داره

یه نفر میتونه بخره و لذت ببره نه اینکه جار بزنه و باهاش پز بده یا هرچیزی

قیمتش ۱۰ میلیونه 

به عنوان کسی که خیلی تو اینستاگرام فعاله وزیاد بیرون میره میگم..

خیلی شورش رو در میارن یه سریا

پیرینسس🎀🤍

یه عروسکه کوچیکه خیلیم زشت و ترسناکه نمیدونم به چیش میکن خوشگل😭😂تو گوگل سرچ بزن لبوبو میبینیش

منم ندوست

آقاااایون اوزگللل چتونه درخواست دوستی می‌فرستین برین گم شین . درخواست دوستی ممنوع حتی خانمای گل 

اگه فقط ده دقیقه میرفتی تو تیک تاک و یکم گسترده تر به فضای مجازی نگاه میکردی میفهمیدی همه جای دنیا ا ...

شما متوجه منظور من نیستی

مگه من گفتم خارجیا نمی‌خرن؟

این عروسک اصلش خارجیه اصن.

گفتم ما ها داریم شورش رو در میاریم

من میرم بیرون 

هرجا میرم لباسا عروسکا کافه ها و.. لبوبوعه
تو ایران همیشه شورشو در میارن مخصوصا بلاگرا

پیرینسس🎀🤍

شما متوجه منظور من نیستیمگه من گفتم خارجیا نمی‌خرن؟این عروسک اصلش خارجیه اصن.گفتم ما ها داریم شورش ر ...

اخه یه جوری تاپیک زدی که انگار فقط این کار ایرانیاست 😂

جنونش همه جا هست 

خیلی مسخره ست من نمیدونم چطور مردم میرن دنبال این چرت و پرتا 

خیلی زشتم هست

اسی من اینستا ندارم دربارش اطلاعی ندارم فقط دیدم دست مردم یعنی فقط یه عروسک ترندی ساده است و هیچ قابلیت دیگه ای نداره؟

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

اسی من اینستا ندارم دربارش اطلاعی ندارم فقط دیدم دست مردم یعنی فقط یه عروسک ترندی ساده است و هیچ قاب ...

اره عزیزم یه عروسک معمولیه واسه دکوری و اینا 

اصلا کاربرد نداره مثل بقیه عروسکا

پیرینسس🎀🤍

من تا همین الان نمی‌دونستم چیه، اینا که شبیه جنن

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨