2777
2789
عنوان

چی میشد بدنم مو نداشت

436 بازدید | 34 پست

خانما من سبزه مایل به برنزه هستم،  صورتم گرده ،ابروهام پرپشت، چشمام قهوه ای ، دماغ قلمی، لب قلوه ای 

چند نفری بهم گفتن ناز و خواستنی هستی 

ولییییییییییییی

پوست صورتم صاف  و اینه ای نیست

پرموام 

زیر بعلم و زیر شکم تیرست 

سینه هام به نسبت کوچیک تره از هیکلم

قدم ۱۶۰ هست ، دوست داشتم بلند تر باشم 

عااااااشق دستای لاعر و کشیده هستم ولی دستام اینطوری نیست

میدونم همه اینارو میشه با عمل درست کرد ولی مشکل اینجاست پول عملرو ندارم 

حالا یه زن عمو دارم 

چهرش زیاد خوب نیست، چشماش ریزه و فاصلش کمه، ابروهاش نازککککککک، صورتش استخونی، دماع قوز دار، ولیییییییی پوست صورتش سفیددددددددددددددددد، 

۵۶سالشه ولی پوستش عین بچه ۲سالست 

هیکلش ساعت شنی 

۴شکم بچه زاییده، انگار رفته عمل 

موهاش ابریشممممممممم،

اصن بدنش مو ندارع

دستاش کشیدههههه، انگشتای کشیدهههههه ، پوست بلوری 

مامانم میگه از جوونی اونطوری بوده 

و.......

هزاران مورد از این موارد این چنینی 

من حتی اگه همون دقیقه برم حموم و شیو کنم بازم ریشه موهام معلومه ، هرروز مجبورم برم حموم شیو کنم تا جیک نزنه 

چرا هیچکی همه چیزو باهم نداره🥲

چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااا

چرا لیزر نمیری

منم دیدم فایده نداره امروز برا دستام وزیر بغل وقت گرفتم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این چیزایی ک از خودت گفتی من که واقعا ی آدم بی نقص تو ذهنم تصور کردم . مشکلت اینه داری خودتو مقای ...

خواهر همون روتین پوستی  هزینه میخواد 

من به بابام یگم پول بده فلان چیز بگیرم از یه جا به بعد صداش در میاد

گفتم که مشکل پولشه

منم دستم تنگه

ولی امروز زنگ زدم گفت زیر بغل و دستا باهم هزینش۴۰۰ میشه

ماهی ۴۰۰نمی تونی هزینه کنی

گفتم بعدا که پول اومد دستم برا پاهام برم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

خواهر همون روتین پوستی هزینه میخواد من به بابام یگم پول بده فلان چیز بگیرم از یه جا به بعد صداش در ...

ن ببین تو خونه یکسری ماسک های خونگی هستن که واقعا جواب میدن . 

یخ بزار رو صورتت خیلی جوابه واسه روشن شدن پوستت.  و خیلی چیزای دیگه 

عاشق مولانا ... 
چرا اینو میتونم

از کم شروع کن

حال خودتم بهتر میشه

اعتماد به نفست رو تقویت کن 

اینا نیاز به عمل ندارن خیلیم راحت رفع میشن . 

قدتم کاملا نرماله کوتاه نیست . 

برای بدنت لیزر برو اگه نمیتونی وکس کن دیرتر در میاد . 

برای تیرگی ها و صورتتم همش با یه لایه بردار حل میشه میتونه یه گلایکولیک بگیری استفاده کنی . 

یا برو داروخونه یدونه پماد برای صورتت بگیر نیازی به هزینه بالا نیست . یا حتی تو خونه میتونی پوستت رو درمان کنی . خیار بذار رو‌پوستت و ماسک برنج و ماسک قهوه یا عسل استفاده کن . صورتت عالی میشه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑