2777
2789
عنوان

چی میشد بدنم مو نداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 34 پست
فول بادی چنده منم می‌خوام برم

نمیدونم

امروز زنگ زدم فقط برا دست وزیر بغل با سری خنک کننده گفت ۴۰۰

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستام و پاهام خیلییی واجبه زنگ بزنم بپرسم ببینم چقدر میشه

افرین گل

نتونستی کامل بری فعلا پاها رو تا زانو برو

چند جلسه که بری بعد چندماهی ی بار میشه

بعد اون وقت بقیه ی بدنتو برو

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

افرین گلنتونستی کامل بری فعلا پاها رو تا زانو بروچند جلسه که بری بعد چندماهی ی بار میشهبعد اون وقت ب ...

اره راست میگیا 

حالا پارو هم نرفتم دست برم حداقل خیلییی اذیت کنندست

پماد برای جای جوش گل؟؟؟؟

جای جوش هات چجوریه؟

یه کرم ترتینوئین از داروخونه بگیر قیمتی هم نداره . برای جای جوش عالیه.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اره راست میگیا حالا پارو هم نرفتم دست برم حداقل خیلییی اذیت کنندست

👍

جای جوش هات چجوریه؟یه کرم ترتینوئین از داروخونه بگیر قیمتی هم نداره . برای جای جوش عالیه.

لک شده 

منم این پماد که میگی شنیدم ولی متاسفانه تو همین سایت یکی گفت زده تا یه مدت خوب بوده بعدش دوباره لک آورده بدتر از قبل شده

لک شده منم این پماد که میگی شنیدم ولی متاسفانه تو همین سایت یکی گفت زده تا یه مدت خوب بوده بعدش دوبا ...

به نحوه استفاده خیلی ربط داره . اگه رعایت کنین چیزی نمیشه. 

لک ها بخاطر استفاده نکردن از ضدافتاب هم پیش میان . 

درمان سختی ندارن . ترمیم کننده درمالیفت - ترتینوئین - ازلائیک برایت مکس- و… همشون درمان های خوبین و قیمتشون مناسبه. 

تو خونه هم ماسک عسل و قهوه درست کن برای تیرگی و لک عالیه عزیزم . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اتفاقا رو رنگ پوست سفید موها بیشتر مشخصه

فکرکنم شما از ژیلت استفاده کردی ضخیم شده خودشو انقدر نشون میده

کاش کلا بدن و صورت خانما مو نداشت وقتی قراره شیو بشه

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

به نحوه استفاده خیلی ربط داره . اگه رعایت کنین چیزی نمیشه. لک ها بخاطر استفاده نکردن از ضدافتاب هم پ ...

اتفاقا صدافتاب همیشه میزنم 

اینا جای جوشه که شده لک 

اتفاقا رو رنگ پوست سفید موها بیشتر مشخصهفکرکنم شما از ژیلت استفاده کردی ضخیم شده خودشو انقدر نشون می ...

والا من از روز اول پر مو بودم حتی قبل اینکه شیو کنم