2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅 حرف حق جواب نداشت اوک برو بسوز و بساز تو زندگیت راحت باش

اولا ربطی به حرف حق بودن و نبودن نداره دوماانتظار میره بالاتر بخونی اگه چشم داری نه اینکه دوباره کسی برات توضیح بده کسی نگفت کمک گرفتن از شوهر بعد از جدایی بده ولی تا جایی که توانشو داره نه زور و اینکه با افتخار بگی خوشحالم و زیر زبونم مزه کرده و پرایدشو ازش گرفتم دیگه باید فهمید چقدر ندیده ست

برداشت نمیشه . فقط توقیف میشه تا وقتی تکلیف مهریه تا رو مشخص کنه ممکنه قسطی هم کنم اما نه ازون پول ه ...

تو همون ثبت اسناد گفتن اگه تا ۱۳ روز دیگه مهریه رو پرداخت نکرد بیاید اینجا پواسون رو به حساب شما میزنیم و ماشین هم می‌ره برای مزایده

خب دیگه چی فرقش چیه حالا مهریه نگرفته خونه گرفته اتفاقا خونه از مهریه بهتره دیگه خیالشم راحته ولی خب ...

من مهریه نمیخوام اصلا برام مهم نیست

فقط حق طلاق و حقای دیگه رو میخوام

حالم ازاین جمله که مهریه یعنی خریدوفروش بهم میخوره!!!وقتی دیه زن ومرد یکی شدوقتی ارث دختروپسریکی شدی ...

ببین آبجی

مرد خوب هم هست زن خوبم هست

مرد بد هست زن بدم هست

الان ما مثل دخترای اروپاییم؟از همه لحاظ میگم زیبایی و اندام و اینکه همشون شاغلن و خییلییی چیزای دیگه بعدشم الان شما خدایی نکرده ماشین بزنه بمیری حالا چه هزار تومن بدن بهت چه ۱۰۰۰۹ هزار میلیارد چه فایده ای داره؟

نصف کردن اموال جایی درسته که مرد و زن ی اندازه تلاش کرده باشن

۹۰ درصد زنان ایران شاغل نیستن شایدم بیشتر 

الان مثلا تو ایران مثل اروپا دخترا میرن سربازی؟

بعدشم باز همین نصف کردن اموال از مهریه منطقی تره!

برای خیلیا همین مهریه کاسبی شده

کم فمنیست باشید و خودتون رو جای اونا قرار بدید

الان شما برادری چیزی نداری اینارو ازش بپرسی؟

گوزو گوه خوریش به تو نیومده یکم گوه بزار در دهنت خفه شو پلشت

کسی با شام امشبت کار نداره دختر خانوم

یاد بگیر ادب داشته باشی

وگرنه همه مثل زباله که خودت گفتی باهات رفتار میکنن مثل شوهرت