2777
2789
عنوان

بزرگ‌نشدن شکم در حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 52 پست
نه بابا خیلی هم شکم ندارم اشتهام هم کمه از اول بارداری تا حالا فقط دو کیلو زیاد کردم

منو چی میگی‌ وزن‌زیاد نکردم‌که هیچ لاغرم شده بودم‌۱ کیلو و نیم .الان‌باز رسیدم به وزن‌قبل بارداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه دیگه بسه پس چقدر میخای اضافه کنی

آخه شوهرم هی میره و میاد میگه شکمت چرا اصلا بزرگ نمیشه نکنه پوچ باشه😕

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍
منو چی میگی‌ وزن‌زیاد نکردم‌که هیچ لاغرم شده بودم‌۱ کیلو و نیم .الان‌باز رسیدم به وزن‌قبل بارداری

جدی میگی؟😰

پس من حسابی امیدوار شدم

نه بابا واسه شما که خیلی زوده .مگه صدا قلبشو نشنیدین پوچ‌چیه خدا نکنه

هفته هفتم رفتم سونو قلبش تشکیل شده بود ولی صداشو هنوز نشنیدم

نگران نباش منم اصلا تا اوایل 6 ماهگی شکم نداشتم چون قبلش هم خودم اصلا شکم نداشتم الان یه توپ بسکتباله شکمم 😍😍 ولی چون پهلو ندارم شکمم خیلی بزرگ نیست با اینکه تو هفته 35 هستم 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
اره والله حالا‌من‌که باز خوبم‌ یکی از دوستام ۹‌کیلو تو ۳ ماه اول کم‌کرده بود از بس ویارش شدید بود

یا خدااااااااااااااا😲😲😲😲

هفته هفتم رفتم سونو قلبش تشکیل شده بود ولی صداشو هنوز نشنیدم

همون‌که قلبش تشکیل شده کافیه منم‌صداشو اون‌موقع نشنیدم فقط گفتن‌ قلبش تشکیل شده دیگه خیالم‌ راحت شد.حاملگی‌پوچ‌ک اصلا قلب و اینا نداره

همون‌که قلبش تشکیل شده کافیه منم‌صداشو اون‌موقع نشنیدم فقط گفتن‌ قلبش تشکیل شده دیگه خیالم‌ راحت شد. ...

آره عزیزم درست میگی شوهر من خیلی عجوله😄😄😄

تازه بقیه وقتی منو می بینن میگن چه زود تغییر کردی و شکم آوردی 

نگران نباش منم اصلا تا اوایل 6 ماهگی شکم نداشتم چون قبلش هم خودم اصلا شکم نداشتم الان یه توپ بسکتبال ...

قربونت عزیزم خب خدارو شکر پس من‌فقط‌میخوام‌نی نی‌سالم باشه وگرنه شکمو اینا برام‌مهم‌نیس چون تکوناشم حس نمیکنم‌واسه همین نگرانم❤