2777
2789
عنوان

بزرگ‌نشدن شکم در حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 52 پست
وااا راست میگم مال من که هنووزم کوچیکه😂

جدی میگی؟وای خیلی خوبه اینجورب همین‌ که نینی سالم باشه حله .ولی من از رشد نکردنش میترسم چون کلا تکون و اینا هم‌حس نمیکنم جفتم‌قدامیه یه وقتایی یه حرکتای ریز میاد ولی میگم‌شاید سوتفاهم اون‌نیس🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شكم كه الكي بزرگ نميشه بايد بچه به وزن گرفتن برسه كه شكم بزرگ بشه،اونايى كه شكماشون زود بزرگ ميشه به ...

از کی بچه وزن میگیره؟ آخه من خیلی هم پرخور نیستم

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍
نه بابا زوووده هنوز.کلا میگن وارد ماه هفتم که شدی دیگه شکم شروع به بالا اومدن میکنه که قشنگ واضحه

خب پس خیلی نگران‌بودم چون اطرافیانم‌از ۲ ماه شکم داشتن البته هیچکدوم اولین بچشون نبود

جدی میگی؟وای خیلی خوبه اینجورب همین‌ که نینی سالم باشه حله .ولی من از رشد نکردنش میترسم چون کلا تکون ...

من تکوناشگ از 15هفته فهمیدم ولی شکمم کوچیکه نگران نیسم چون هم خودم هم شوهرم لاغریم نی نیمونم ریزه میزس دیگه شوهر57کیلوعه

شكم كه الكي بزرگ نميشه بايد بچه به وزن گرفتن برسه كه شكم بزرگ بشه،اونايى كه شكماشون زود بزرگ ميشه به ...

نه من غذامم‌خیلی کم شده خیلی کم اشتهام به زور میخورم 😣😣

خب پس خیلی نگران‌بودم چون اطرافیانم‌از ۲ ماه شکم داشتن البته هیچکدوم اولین بچشون نبود

خب همون دیگه همیشه تو حاملگی های اول شکم دیرتر میاد بالا تو حاملگی های بعدی زودتر شکم بزرگ میشه

😍💞😚
من تکوناشگ از 15هفته فهمیدم ولی شکمم کوچیکه نگران نیسم چون هم خودم هم شوهرم لاغریم نی نیمونم ریزه می ...

من خودم لاغرم ولی شوهرم 110 کیلوئه خدا به فریادم برسه اگه بچمون به شوهرم ببره😅😅

من تکوناشگ از 15هفته فهمیدم ولی شکمم کوچیکه نگران نیسم چون هم خودم هم شوهرم لاغریم نی نیمونم ریزه می ...

من‌وقتی عطسه میکنم یه چیزی تو دلم هی تکون تکون‌میخوره میگم‌شاید رحممه بزرگ شده شکممو هم‌میزنه🤔

من خودم لاغرم ولی شوهرم 110 کیلوئه خدا به فریادم برسه اگه بچمون به شوهرم ببره😅😅

اوه اگه از الان شکم در اوردی که معلومه ماشالله نی نیت تپل مپله خوش بحالت من تپل دوس دارم

خب همون دیگه همیشه تو حاملگی های اول شکم دیرتر میاد بالا تو حاملگی های بعدی زودتر شکم بزرگ میشه

اره منم‌خوندم‌میگن‌تو حاملگیای بعدی شکم‌زودتر‌میاد جلو .انشالله که زود برسم‌به ۲۰‌‌هر روز میرم‌بهداشت صدا قلبشو بشنوم‌خیالم‌راحت شه😔

اوه اگه از الان شکم در اوردی که معلومه ماشالله نی نیت تپل مپله خوش بحالت من تپل دوس دارم

نه بابا خیلی هم شکم ندارم اشتهام هم کمه از اول بارداری تا حالا فقط دو کیلو زیاد کردم