به مرور بهتر میشی قرص ویتامین و کلسیم و امگا۳ بخور تحت نظر دکتر
همش میرم دکترمیگمدکتر برامقرص مکمل و ویتامین بنویس هی میگه نمیخواد فقط ویتامین د نوشت میگه ویتامینات خوبه نمیخواد.حالا برام از ۱۳هفته پریناتال نوشته بود پرسیدمگفتن نخور تا ۱۶ هفته
قربونت عزیزم خب خدارو شکر پس منفقطمیخوامنی نیسالم باشه وگرنه شکمو اینا براممهمنیس چون تکوناشم ...
نگران نباش یهویی بخودت میایی میبینی هیچ لباسی اندازت نیست ولی بیشتر خانومایی ک شکم کوچیک دارن نی نی تپل دارن مثلا من عروس خالم فوق العاده وزن اضاف کرد دقیقا 30 کیلو اضاف کرد وقتی 5 ماهش بود شکمش اندازه الان من بود بعد دخترش ک بدنیا اومد انقد ریزه بود الانم ک هشت ماهش شده لاغر و ریزه.
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
من با دختر خواهرشوهرم با اختلاف یک هفته بارداربودیم.شکم من بزرگ بود و یه نی نیم ۲۵۰۰.شکم اون طوری بود که سونوی ماه آخر که رفته بود منشی فکر کرده بود واسه غربالگری سه اهگی اومده یعنی هیچی هیچی شکم نداشت نی نیشم ۳ کیلو بود.
نگران نباش یهویی بخودت میایی میبینی هیچ لباسی اندازت نیست ولی بیشتر خانومایی ک شکم کوچیک دارن نی نی ...
درست میگید منم شنیدماینجوری چون بچه ی پسر خالمهم خیلی تپلی بود ولی مامانش شکمش زیاد بزرگنشده بود و چاق نشده بود .انشالله فقط سالم باشن همه ی نینی ها
مننمیدونم این کوچولوها کجا خودشونو قایممیکنن که اصلا مشخص نیستکجان.من الان تو ۴ماهم ولی دیگه کلا ...
تو ۴ ماهگی نی نی بیشتر از ۳۰۰ گرمه .فکرشو بکن چقد کوچولوعه.ساختار بدن و قد خیلی مهمه.و البته حجم کیسه آب.هرچی قد بلندتر و پهلوها پهن تر باشه بچه به اصطلاح میره تو پهلو و شکم کمتر دارن و برعکس.خواهر شوهر من میگفت به قدری شکم نداشته که روز قبل عملش گریه میکرده ولی بچه هاش خیلی تپل مپل بودن چون خودش قد بلنده و چهارشونس و از پهلو پهنه.اصلا تو فکر سایز شکم نباش از من به تو نصیحت.