2777
2789

بیش از حدلاشیه ولی بازم دوس دارم باهاش باشم

سنشم کم نیس ۳۲ سالشه من ۲۲

دلم میخوادش وقتی باهاشم حالم خوبه ولی بعدش حالمو میگیره 

یکبار تهدیدم کرد فیلم وصدات دارم ولی من بازم میخوامش

دوس دارم ببینمش همش 

خوشبحال هرکی زنش میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما فقط وابسته ای علاقمند و عاشق نیستی.چون ادم عاقل عاشق یه سم خالص نمیشه.البته سنت کمه و تشخیص درستی از یک مرد عاشق واقعی نداری.این سم تو رو تا جنون می کشونه.زودتر خودتو ازاد کن

شما فقط وابسته ای علاقمند و عاشق نیستی.چون ادم عاقل عاشق یه سم خالص نمیشه.البته سنت کمه و تشخیص درست ...

بخدا قسم میخوام خلاص بشم نمیشه سخته

دوماهه کات کردم مثل اسپندرو اتیشم همش میگم الان کجاس

دیروز باز دیدمش اولش بهش بی محلی کردم بعدش چت کردیم اخرش اون بی محلی کرد دیگه خدافظی کردیم باز

اونم خیلی بی محلی میکنه اصلنم ابراز علاقه نمیکنه منم نمیکنم مثلا قربون صدقه برم ولی رفتارام ضایس

مثلا بگه بم پول بده میدم حتی قرض کنم اما اون هیچوقت نمیده

بخدا قسم میخوام خلاص بشم نمیشه سختهدوماهه کات کردم مثل اسپندرو اتیشم همش میگم الان کجاسدیروز باز دید ...

بعدها که یه ادم حسابی اومد تو زندگیت خدا رو شکر می کنی که با این نموندی شک نکن