2777
2789

میترسم شوهرم بیاد بگه چرا نوبتت پایین اومده 

از کی گرفتی 

چرا گرفتی

نوبت خودمم قبلیه هنوز دستمه چیکار کنم

بعد اگه با نوبت این مرده برم زودتر کارمون انجام میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا خدا. 

من تا حالا کلی برام اتفاق افتاده که نوبتم دادم به کسی دیگه و رفتم  دیگه به خودت که شک نداری!

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

یعنی همسرت در این حد کنترلگره؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

چه اشکالی داره 

شوهرت چرا انقد پیگیره؟

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

وا منم صدبار شماره نوبتشونو دادن بهم رفتن خودمم دادم به بقیه چندبار خداخیرشون بده شماه موبایل که نداده دختربهت لطف کرده نوبتشو داده ورفته 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)