دخترم سه سالشه تمام وسایل خونرو داغون کرده همش از بین رفته
بخچالم سایده اینقدر با سه چرخش و اسباب بازیش کوبیده بهش تمام در یخچال له شده ، تلوزیون یه قسمتیش اسباب بازی زده خال و خط افتاده ، تمام مبلام مداد شمعی و ماژیکه ، تمام فرش رنگ و اب و آبمیوس ، تمام فرش اتاقش لاک و رنگه
هیچی دیگه سالم نیس خونه شکل سمساریه ، یه ملافه انداختم زمین از اول بهش گفتم روی این هر کاری میخوای بکن ، تا شوهرمو میبینه دخترم شروع میکنه کثیف کاری زیاد ، من خودم ازادی دادم بهش اما داخل چهارچوب گفتم وسایل خودتو خراب کن باشه اشکالی نداره اما وسایل خونرو کمی مواظب باش ، بازم گوش نمیده ، منم کم و بیش کاری ندارم ، امروز پاشو کرده تو اسلایم همرو مالیده فرش ، دارم پاشو تمیز میکنم بهش میگم مامان جان اخه چه کاریه ببین فرشمون و پات کثیف شده نباید اینطوری کنی دخترم
شوهرم داشت میرفت بیرون در واحدو باز کرد یهو با صدای بلند شروع کرد ، اخه تو چه میفهمی اخه به توچه واسه چی جلوی بچرو میگیری وایه چی اذیتش میکنی وسایل منه دوست دارم خراب کنه ، ( تو خرید جهزیه فقط مبلمان و فرش خریده بقیه وسایلو من خریدم ) تو نمیخواد تربیت یاد بدی ، بهش میگم چی میگی بچه رو خراب نکن بچه عزیزه تربیتش عزیز تر خب باید یاد بگیره هرچیزی خراب بشه نمیشه جبرانش کرد مگه باید همه چیرو خراب کنه تا یاد بگیره دوباره با صدای بلند تو راهو شروع کرد فوش و داد و داد منم همین طوری مونده بودم که چیشد ، تازه دیروزم یه پیامک که مواظب محیط خانه باشید که بچه ها تو ارامش باشن برای من میفرسته 😕
چی بگم اخه