2777
2789

دخترم سه سالشه تمام وسایل خونرو داغون کرده همش از بین رفته 

بخچالم سایده اینقدر با سه چرخش و اسباب بازیش کوبیده بهش تمام در یخچال له شده ، تلوزیون یه قسمتیش اسباب بازی زده خال و خط افتاده ، تمام مبلام مداد شمعی و ماژیکه ، تمام فرش رنگ و اب و آبمیوس ، تمام فرش اتاقش لاک و رنگه 

هیچی دیگه سالم نیس خونه شکل سمساریه ، یه ملافه انداختم زمین از اول بهش گفتم روی این هر کاری میخوای بکن ، تا شوهرمو میبینه دخترم شروع میکنه کثیف کاری زیاد ، من خودم ازادی دادم بهش اما داخل چهارچوب گفتم وسایل خودتو خراب کن باشه اشکالی نداره اما وسایل خونرو کمی مواظب باش ، بازم گوش نمیده ، منم کم و بیش کاری ندارم ، امروز پاشو کرده تو اسلایم همرو مالیده فرش ، دارم پاشو تمیز میکنم بهش میگم مامان جان اخه چه کاریه ببین فرشمون و پات کثیف شده نباید اینطوری کنی دخترم

شوهرم داشت میرفت بیرون در واحدو باز کرد یهو با صدای بلند شروع کرد ، اخه تو چه میفهمی اخه به توچه واسه چی جلوی بچرو میگیری وایه چی اذیتش میکنی وسایل منه دوست دارم خراب کنه ، ( تو خرید جهزیه فقط مبلمان و فرش خریده بقیه وسایلو من خریدم ) تو نمیخواد تربیت یاد بدی ، بهش میگم چی میگی بچه رو خراب نکن بچه عزیزه تربیتش عزیز تر خب باید یاد بگیره هرچیزی خراب بشه نمیشه جبرانش کرد مگه باید همه چیرو خراب کنه تا یاد بگیره دوباره با صدای بلند تو راهو شروع کرد فوش و داد و داد منم همین طوری مونده بودم که چیشد ، تازه دیروزم یه پیامک که مواظب محیط خانه باشید که بچه ها تو ارامش باشن برای من میفرسته 😕

چی بگم اخه 

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

یعنی چی 

این چ مدل تربیت 

بچه بزنه ی میلیارد خسارت بهت بزنه ک آزاد باشه 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا روز که همین بچه برگشت تو روش و بهش بی احترامی کرد میگه تقصیر توعه بد تربیتش کردی😏

کاری نمیشه کرد باید یه جوری به راه بیاریش،ببر مشاوره یا از یه بزرگتری که حرفش قبول داره بخواه که باهاش حرف بزنه بگه اینجور بچه رو خراب میکنی

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

مامانم  بیش  از  حد  من  و خواهر  م  رو  دوست  داشت  خیلی  زیاد  چون  هیچ  کسی  رو  توی  دنیا  جز  ما  نداشت  

خانوادا  خوش  هیچ  

خانوادخ  پدرم  بلای  جونش  بودن  

ولی  اگر  چیری  رو  خراب  میکردیم  کتک  میخوردیم  

دست  اش  هم  درد نکنه  که  ما  رو  کتک  زد  و  ادم  کرد والا

یعنی چی این چ مدل تربیت بچه بزنه ی میلیارد خسارت بهت بزنه ک آزاد باشه

به قران خسته شدم هی میگه نوع تربیتت بده فقط تربیت منه خوبه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

و قتی شوهرت دلش نمیسوزه فدای سرت بزار خراب کنه اخرسر همین شوهرت که مجبور تو این گرونی وسیله بخر. ول ...

اره واقعا توی این گرونی بعضیا حقشونه 

تمام وسایلم انگار از سمساری اومده 

روانی احمق تر میزنه تو تربیت بچه

همه میگن مسخرش میکنن 

تازه میدونی چی میگه ؟ به من میگه برو مشاور برو روانشناس بفهمی چقدر مشکل داری ، 

الانم بچه با دمپایی که تو بیرون و خیابون میشه تو خونه راه میره تمام فرش و ملافه سیاه شده من خیلی رو تمیزی حسایم حالم بد میشه اما این ریلکس هیچی نمیگه

تو آرامش وقتی بچه نیست، با هم درباره نوع آزادی دادن به بچه به توافق برسید

هزار بار گفتم فقط حرف خودش

فردا روز که همین بچه برگشت تو روش و بهش بی احترامی کرد میگه تقصیر توعه بد تربیتش کردی😏کاری نمیشه کر ...

دقیقا هرکار بدی کنه مقصر منه هرکار خوبی بکنه دلیلش اونه