2777
2789

سر یه مسئله ای و برخورد بدی که باهام شده بود و دلم رو شکسته بودن عصبانی بودم ،گفتم براش تعریف کنم و دردل کنم

با بی تفاوتی گفت خب حالا که چی.همینه دیگه پیش میاد.گفتم آخه چطور اینو میتونی بگی؟گفت به درک اینقدر حرص بخور تا سکته کنی و پس بیفتی💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرت نمیتونه درکت کنه از دلسوزی اینو گفته که تو بی خیال بشی از ته دلش نبوده

ولی اینکه مادر آدم بگه سکته کن بمیری خیلیه

من مادر نیستم اما این حرفو به کسی ازش بدم بیاد هم نمیتونم بگم

چطور اون دلش اومد به من بگه

چون مادرت یه عمر این چیزارو دیده حرص خورده دیده فایده نداره واسه همین بیخیال شده اما شما نه

منم به تایمی عین تو بودم اما الان شدم عین مامانت 

توهم دراینده همین مدلی میشی فقط صبر کن

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

ولی اینکه مادر آدم بگه سکته کن بمیری خیلیهمن مادر نیستم اما این حرفو به کسی ازش بدم بیاد هم نمیتونم ...

مامان منم میگه😅😅😅

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

ولی به دل میگیرم

اولین حرفیه که مامانت بهت زده که اینقدر برا این حرف بهت برخورده .

وقتی هر چی به کسی بفهمونیم مهم نیست ولی اون پافشاری کنه همه عصبی میشیم و این حرف را میزنیم .

ولی اینکه مادر آدم بگه سکته کن بمیری خیلیهمن مادر نیستم اما این حرفو به کسی ازش بدم بیاد هم نمیتونم ...

مادر

راست میگی مادر نیستی تا بدونی ک هرروز چقد مادرت زحمت کشیده ب این سن برسی

الانم میشینی میگی قضاوتش میکنی

خیلی مونده تا بفهمی چقد مادر ارزشمند و زحمت کشیده برات