من دوست داشتم تو دهه 50 زندگی میکردم بعد یه پدر مادر پیر و مذهبی و انقلابی میداشتم از این خونه های که سنتین حوضه و پر گلدونن بعد زن های همسایه هامون دور هم جمع میشدن سبزی پاک میکردم منم یه دختر که انقلابی که اعلامیه پخش میکردم 😂 بعد وقتی جنگ میشد من میرفتم پشت جبهه به مجروحا کمک میکردم خیلی دوست داشتم تو اون دوره زندگی میکردم
تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا من حس میکنم اون موقع با صفاتر بود درسته سختی ها زیاد بوده ولی حس میکنم مردم واقعی تر زندگی میکرد ...
مردم اون نسل ریدم تو سرنوشت ما و ما رو بدبخت کردن
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
نه من دوست داشتم ی گان اسلینگر بودم میرفتم با اسبم تو کوه کمر ول میچرخیدم
خوشم میاد جفتمون چادری ایم باید مث اسی میبودیم این حرفا چیه 😂
لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚
اون نسل برای حق برای عدالت و استقلال و پایان استعمار انقلاب کردن ولی منی که طرفدارشون هستم بت میگم که ما به اینا 100 نرسیدیم میگم که این انقلابی که میگن اسلامی اگه بگیم 100 درصد اسلامی هست دروغه ولی اگه بگیم هم کلا نیست بازم دروغه میدونی چرا؟ چون مردم ما 34 سالیه کشور به تفکری رای دادن که ماموریتش انحراف انقلاب از آرمان هاش هست و تا حدود زیادی موفق شدن انقلابی های واقعی همیشه سرکوب و مسخره و تحقیر و طرد شدن چه از قدرت و چه از اجتماع
تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚