2777
2789

پسر عموی پدرم آقای ۵۰ساله و بسیار موجهی هستن که دیگه سن ازدواج بچه هایش هست

چندسال یکبار تو مهمانی یا جشن و ختم همدیگه رو میبینیم

حالا دیشب تو روبیکا برای من یه پیام ریپلای شده از یه کانال فیلم های ناجور فرستاده

البته فایل فشرده هست ولی عنوان کانال و فیلم هست و من باز نکردم فیلم رو

اسم اکانت و عکس پروفایل خودش هست

بنظرتون به شوهرم یا بابام بگم ؟.ممکنه هک شده باشه ؟

خیلی آدم خوبی هست آخه

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین براشوهرم همه از این پیامها میاد اکانت دایشه آدم خوبیه اون نمی فرسته مطمئنم 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

بلاک کن کاری نکناگه دوباره انجام داد اطلاع بده

دردسر نشه برام میترسم واقعا منظور دار باشه

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
نه به نظرم چیزی به کسی نگید.شاید بیچاره دستش خورده اشتباهی برای شما اومده. اگه تکرار شد اونوقت یه فک ...

اصلا بهش نمیاد اهل دیدن این چیزا باشه

دوتا هم فرستاده

بنظرم هک شده ول کن هیچ کاری نکن

آره من هم شنیدم خیلی ها هک میشن

ولی خدایی کسی به گوشی شوهرم همچین چیزی بفرسته میکشمش