2777
2789
عنوان

😂فاز این پسره چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 29 پست
🤣🤣متشکرم.بابا پسر خوبیه.

اتفاقا اصلا خوب نیست 

خیلیییی ساده ای بخدا 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😭😭تشکر.

اونو میگم نه تورو 😂😂

ولی یه چیزی بهت بگم، من خودمم تو مجازی حتی با کسی صمیمی بشم عکس نمیذارم اولا درون گرام و دوما درون گرایی رو بهونه میکنم چون قطعا تمایل به ارتباط و اشنایی ندارم به خاطر مشکلات و دلایل شخصی ، واسه همین اگه عکس نمیده و یا نمیاد ببینیش بیخیالش شو فقط به عنوان یه دوست معمولی اگه میخای در ارتباط باش 

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
میگه من زن نمیگیرم

بگو توروخدا دخترا رو از داشتن تحفه ای مثل خودت محروم نکن😔این خوشبختیو از ما نگیر مررررد😢

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
بگو توروخدا دخترا رو از داشتن تحفه ای مثل خودت محروم نکن😔این خوشبختیو از ما نگیر مررررد😢

نه ببین چند روز پیش همش اصرار میکرد آدرس خونمونو بدم برام کادو چن میلیونی بفرسته قبول نکردم اصلاااا

میگه من دوست دارم برای زنم سنگ تموم بزارم تا وقتی هم به جایی نرسم زن نمیگیزم

🤣🤣🤣وای خیلی خوبییی

اینقد خوبم که پیشت بودم جفت انگشتامو میکردم تو تخخخم چشات

نه ببین چند روز پیش همش اصرار میکرد آدرس خونمونو بدم برام کادو چن میلیونی بفرسته قبول نکردم اصلاااام ...

پسر داییم با یه دختر رابطه ی لانگ داشت 

به دختره اعتماد کامل داشت مثلا میگفت بهش میگفتم آدرس بده برات کادو بفرستم نمیداد یا م۳لا میرفته خرید میگفتم برات پول بریزم میگفته نه وظیفه ی تو نیست و فلان و چند نمونه ی دیگه

بعد دختره میگه ۴۵ کم دارم برا ماشین اینم اسرار میکنه من بهت میدمو دختره میگه نه و بعد قبول میکنه ولی میگه بهت برمیگردونم برا دختره ۵۰  میلیون پول ریخت ۵ میل برا خودشیرینی😂😂😂دختره هم بلاکش کرد و ۶ ماه هر چی دوییید به هیچجا نرسید😂😂😂حالا پسر داییم پول داره؟خیییررررر😂😂😂از دو نفر قرض گرفته بود و در واقع آس و پاسه و هیچ شغلی نداره ولی برا دختره خیلی لارج بازی در میاورد😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣وایی دمت گرمممدختره چه لاشییی بودههه

لاشی این پسر دایی بیشعورمه که عقد کرده بود  زنش هرچی میگفت جمع کن بریم سر خ.نه زندگیمون این میگفت زنم بساز نیست منو اذیت میکنه  یه دست لباس براش نخرید 

بعد برا خوش مرامی اومد پول ریخت برا کسی که ندیده تا حالا😂😂😂هم خیانت کرد هم پولش رفت،تازه دختره نمیدونست این زن داره خودشو مجرد جا میزد

کاش اینجور پسرا تو دام اون دختر بیوفتن همشون😂😂😂