2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانومای مذهبی بیان اسکرین خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 70 پست

هیچ بی احترامی از سمتش ندیدم ولی برای تجربه بهتر سری بعد اگر خدای نگرده با کسی به نتیجه ای نرسیدی اصلا اینطوزی جواب پیام نده  طولانی و مهربون چون فکر میکنه میخای نظرشو عوض کنی مثلا میگفتی مرسی از صداقتت امیدوارم موفق باشی همین کافیه

😎💚🐬

مادر نورانی 

نوشتن صحیح ان شالله 

جالبه می‌فرمایید ایشون افراطی بودن ؟؟؟؟

پیام جالبی بهش ندادی 

خب نپسندیده 

معیار آدمها باهم متفاوت 

نه اینکه شما دورازجون موردی داشتید ،نه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتم شاید یروز بگه چه دختر محترم و مهربون و سازگاری بود و مثل این پیدا نمیکنم بذار برگردم😅

زیبا حتی اگه شاهزاده م یه روزی اومد و رفت

خواست برگرده با این تفکر

درو محکمتر کیپ کن

چون ادمی که بره راهشو بلده

بارها خواهد رفت

تو ارزشت خیلییی بیشتره

موارد بهتر تو راهن زیبا❤

صبح میشه این شب :)

خیلی بد و اضافه جواب دادی

اولا اینکه پسرا اصلا متن طولانی نمیخونن و فقط چندکلمه اول رو نگاه میزنن ثانیا ایشون الان جوابتو بخونه هم قول میدم تو دلش کلی بهت خندیده

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

گفتم شاید یروز بگه چه دختر محترم و مهربون و سازگاری بود و مثل این پیدا نمیکنم بذار برگردم😅

نه دیگه از این فکرا نکن😂😂

اگه افراطی بوده که زندگی سخت میشه یه مذهبی مثل خودت ملایم برات خیلی بهتره عزیزم

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

اشتراکاتمون خیلی بیشتر از اختلاف ها بودجوری بود که میگفتم خدا اینو برای من کنار گذاشته از بس شباهت د ...

تا ببینی قسمت و سرنوشت چی پیش میاد 

و اینکه این شباهت شاید نظر شما بوده 

در هر صورت انشالله خوشبخت بشید

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
کاش قبل از این پیام ازش میپرسیدی اختلاف اساسی تو چه زمینه ای بوده

خب اگه خودش میخواست توضیح میداد

گفتم اگه بپرسم اونوقت انگار دارم اصرار میکنم و میخوام نره

خیلی کلی و کوتاه نوشته انگار فقط میخواسته خداحافظی کنه و بره

یعنی باید میپرسیدم؟

پسر عاقلی بود میدونست که قصد تغییر نداره وقت جفتتونو تلف نکرد اقایون معمولا تو ازدواج سنتی عاقلانه ت ...

خب شاید من کوتاه میومدم و قبول میکردم عروسی نرم 

اصلا نخواسته بیشتر صحبت کنیم