2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانومای مذهبی بیان اسکرین خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 70 پست
عه این پسرا دنبال چین والا من خودم۳۷سالمه همه هواستگارام به این پیامک میرست انشالله هوشبهت شی

واقعا؟ برای تو هم اینجورین؟

مشکلشون چیه دقیقا

من تعریف نباشه خوشگل و مهربون و ارومم نمیدونم چی میخوان

باید بهش دروغ میگفتی هر چی میگفت تاییذ میکردی اصلا میگفتی از عروسی رقص بدم میاد. نماز فقط اول وقت و جماعت سفر فقط زیارت بهترین تفریح هییت بعدا که زنش میشدی ادمش میکردی دیدم که میگم

شکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا همین فردا عروسی مختلط میگیره دیدم که میگم فقط باید دلش پیش یه کار بلد گیر کنه

دقیقا ،یه پسرهای فامیل ما همینطور شد ،یعنی خواهر و مادرش باید توی خونه هم لباس سرسنگین می‌پوشیدند ولی الان زنش اصلا خیلی متفاوت و بی حجابه

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

خوب پیام‌های قبلی را باید بزاری ما که نمیدونیم چی گفتین ولی احتمالا مثل خودش مذهبی افراطی میخواسته

میگفت عروسی نمیره و رقص حرامه

و از یازده سالگی هم نمازاش همیشه اول وقت بوده

و اینکه سرکار نباید برم

خوب نوشتی اگه یه کلمه ای مینوشتی فکر میکرد دا ی حرص میخوریاینجوری انگار بیخیالی و برات مهم نیست چی ش ...

اخه واقعا انتظار نداشتم و نفهمیدم دلیلشو

چون هر چی میگفت من اکثرا کوتاه میومدم سازگاریم بالاس

میگفت عروسی نمیره و رقص حرامهو از یازده سالگی هم نمازاش همیشه اول وقت بودهو اینکه سرکار نباید برم

باید بهش دروغ میگفتی هر چی میگفت تاییذ میکردی اصلا میگفتی از عروسی رقص بدم میاد. نماز فقط اول وقت و جماعت سفر فقط زیارت بهترین تفریح هییت بعدا که زنش میشدی ادمش میکردی دیدم که میگم

شکر
میگفت رقص حرامه و عروسی نگیریم یا خیلی ساده و مثل مولودی بگیریم.نماز همیشه باید اول وقت باشه.و اینکه ...

اگه نظرت باهاش فرق میکنه پس خوب شد، ادمارو نمیشه تغییر داد

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

میگفت عروسی نمیره و رقص حرامهو از یازده سالگی هم نمازاش همیشه اول وقت بودهو اینکه سرکار نباید برم

ولش کن بابا بهتر که رفت, این افراطی ها خودشون بدترن حالا بعد به عذاب بودی 

دیدم که میگم همینطوری بود برای اینکه به گناه نیوفته استغفرالله رفت زن صیغه کرد😂خون زنش توی شیشه بود ولی گفت کار حلافی نکردم ترسیدم گناه کنم😏

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

تو این مدت هم ازش غلط املایی میگرفتی؟ یا حالا انتقاد دیگه ای به گفتار و رفتارش کرده بودی؟پسرا اصلا د ...

نه بابا انتقاد نکرده بودم.

اون خیلی تند و مذهبی بود خواستم یه تلنگری باشه که تو که ادعات میشه انقد مذهبی غلیظ هستی این کلمه رو هم درست بنویس تا معنیش درست باشه

اخه واقعا انتظار نداشتم و نفهمیدم دلیلشوچون هر چی میگفت من اکثرا کوتاه میومدم سازگاریم بالاس

تو باید بدترش میکردی میگفتی فقط نماز جماعت توی مسجد 

نماز جمعه حتما باید بریم دعای کمیل و‌ندبه و توسل و ....

خوب بود... در مورد مادرش نظر من اینه که چیزی نمی گفتی بهتر بود

چرا؟ اخه مامانش واقعا ازون خانومایه دوست داشتنی بود و خیلی به دل من نشسته بود 

و مامانش منو پسندیده بود

گفتم تو دلم نمونه 

کاش بجای تعریف و غلط املاییفقط میپرسیدی اختلاف از نظرتون کجا بود دقیقا؟چون نظر من اینه یه مورد پیدا ...

گفتم اگه دلیلشو بپرسم کوچیک میشم

اگه خودش میخواست توضیح میداد یا میگفت باهم درموردش بحث میکردیم

نه که زود خداحافظی و ارزوی خوشبختی کنه