2777
2789

۲۶ سالمه یه خواستگار سنتی پیدا شد برام با موقعیت و شغل خوب اما خیلی مذهبی

خودم هم محجبه ام ولی مذهبی معمولی ام

مامانش ازم خوشش اومد و منم شماره مامانم رو دادم تا بیشتر اشنا شیم و یبار هم همدیگه رو دیدیم

و قرار شد دختر و پسر یمدت باهم صحبت کنیم. چند روز بود داشتیم توی پیام رسان با هم حرف میزدیم و همه چی داشت خیلی خوب پیش میرفت و منم تو دلم میگفتم چقدر همونی هستش که میخوام. فقط یمقدار مذهبی افراطی بود که اونم میگفتم حرف میزنیم درست میشه.

اما یروز که گوشیمو باز کردم دیدم پیام خداحافظی گذاشته منم شوکه شدم انتظار نداشتم به این زودی تموم شه و هنوزم نفهمیدم چرا.

میشه اسکرین پیام اخر اون و جواب من و پیام اخر من رو بخونین و نطرتون رو بگین. میدونم حالا میگین بهتر بود یه پیام یه خطی بذاری و بگی خداحافظ و مغرور باشی ولی من خواستم حرفام تو دلم نمونه و خوب تموم شه. بنظرتون پسر با خوندنش چه فکری کرده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه ام دوره صحبت بودید با شناخت ایشون حتما شما را مناسب ندیدن دیگه

بعدم قسمت هم مهم انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشید

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

پسره اینجوریه که عه چه دختر محترمی همین

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

چه تفاوتی منظورش بود؟

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

پسر عاقلی بود میدونست که قصد تغییر نداره وقت جفتتونو تلف نکرد اقایون معمولا تو ازدواج سنتی عاقلانه تر تصمیم میگیرن و همه چی رو بررسی میکنن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز