2777
2789
عنوان

قفل شبکه های ماهواره ای😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 37 پست
شبکه هاش همینجوری میومد بالایا با اینترنت؟خوب کاری میکنیدماهم نداریم ولی سوال شده بود برام😂🙏🏼

نه عزیزم اون وقتا اینترنت دردسترس همه نبود همینجور میومد بالا مگه اینکه کد میزدن روش بعدها کارتی شد که باید اشتراک میخریدی اما الان اون شبکه ها کلا حذف شدن 

اره درست میگیگوشیا هست دیگه کسی اونقدر سمت و سوی تلوزیون نمیرهولی درکل هنوزم میگم که میگیرن ماهواره

بله هستن مخصوصا کسایی که سنشون بالاتره و کمتر توی گوشی و مجازین 

ولی یه زمانی این نصابا ماهواره کار میکردن بیشترین پول در میاوردن

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو گزینه. من یادمه بچه بودم رفته بودیم خونه یکی از فامیل یهو زد ی شبکه ای خانومه لخته لخت بود داش ...

😐😂جلو فامیل وای

سعی کنیم در این دنیای فانی مهربان باشیم:)❤️🌱

غیر از آدم بزرگ ها چند تا بچه هم بودیم و من قشنگ اون صحنه رو یادمه. بعدش مامانم منو انقدر دعوا کرد ا ...

🤣🤣واکنش مامانت فقط

اخه تقصیر تو چی بود

چند سالت بود😂😂

سعی کنیم در این دنیای فانی مهربان باشیم:)❤️🌱

بله ی جست و جو کن اونا عین نت باید پول بدن ولی واسه ما مجانی گذاشتن .دیگه عمقشو ببین

حالا نمیدونم همه شبکه ها ست یا ن 

ولی شنیدم که اینطوره

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️