2777
2789
عنوان

قفل شبکه های ماهواره ای😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 37 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مال یه زمانی بود که گوشی نبود دیگه الان کی ماهواره داره فیلمای بد بودن

چرا بابا هنوزم دارن خیلیا

فیلمای بد ماشالله نه تو تلوزیون تو گوشیام هست دیگه

سعی کنیم در این دنیای فانی مهربان باشیم:)❤️🌱

فیلم اونجوری یعنی؟😐باورم نمیشهههه

فیلم های خارجی یا ترسناک گاها داخلش چندتا صحنه هم داره حالا اینکه از اول تا اخرش صحنه دار باشه 

بعد ب درد مامان بزرگت ک نمیخوره چون فیلم با زیرنویس بشینه ببینه

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

ما نداشتیم ولی فک کنم شبکه های که فیلم های +18 پخش میکردند رو قفل میکردند تو خونه هایی که بچه داشتن ...

منظورتون از مثبت هجده چیه دقیقا

مثلا فیلمی که صحنه داره یا اون فیلما

میترسم اسمشو بگم تعلیق شم😐

فیلم های خارجی یا ترسناک گاها داخلش چندتا صحنه هم داره حالا اینکه از اول تا اخرش صحنه دار باشه بعد ب ...

نه بابا من که نمیخوام باز کنم براش که

اون کلا فیلم ترکی میبینه 😂😂

فکر کردم منظورتون از مثبت هجده پو ر نه😐

چرا بابا هنوزم دارن خیلیافیلمای بد ماشالله نه تو تلوزیون تو گوشیام هست دیگه

دیگه استفاده ای مثل قبل نداره یع زمانی همه خودشونو میکشتن واسه ماهواره و نصابا قایمکی کار می‌کردن الان دیگه عادیه خیلیا هم نمیگیرن همه چیز توی گوشی فراهم هست 

من خودم اون موقع ها که گوشی نبود روزی دو ساعت تلویزیون می‌دیدم لاقل ولی الان دیگه یادم نیست آخرین بار کی یک ساعت تلویزیون دیدم 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

والا من ۱۵ ساله که ازدواج کردم ماهواره داریم تمام جهت ها رو داریم تابه‌حال شبکه پو...رن ندیدم البته ...

شبکه هاش همینجوری میومد بالا

یا با اینترنت؟

خوب کاری میکنید

ماهم نداریم ولی سوال شده بود برام😂🙏🏼

دیگه استفاده ای مثل قبل نداره یع زمانی همه خودشونو میکشتن واسه ماهواره و نصابا قایمکی کار می‌کردن ال ...

اره درست میگی

گوشیا هست دیگه کسی اونقدر سمت و سوی تلوزیون نمیره

ولی درکل هنوزم میگم که میگیرن ماهواره

منظورتون از مثبت هجده چیه دقیقامثلا فیلمی که صحنه داره یا اون فیلمامیترسم اسمشو بگم تعلیق شم😐

هر دو گزینه. من یادمه بچه بودم رفته بودیم خونه یکی از فامیل یهو زد ی شبکه ای خانومه لخته لخت بود داشت آهنگ میخوند اینجور شبکه ها رو قفل میکردن