2777
2789
عنوان

شال سر کردنم رفته تو مخممم😐🗡🗡

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 49 پست

بعد هد مقنعه هم اومده اگر برای محل کار بخوای

کلا قدیم برای حجاب فقط ی چیز بود الان هزاران مدل طرح و رنگ هست

با حجابا میتونن خیلی شیک و پیک تر باشن

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
اینکه خوب واینمیسته رو مخ منم هست

هیچکار نکردی تاحالا؟ خیلییی بدم میاد 

حاضرم چادری بشم .روسری سر کنم 

ولی این شال رو تحمل نکنم

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شال نمیشه زیاد حجاب داشت مگه روسری بپوشی از این قواره بزرگا

مانتو هام خیلی بلند نیست 

روسری باهاشون نمیاد 

شالو دو طرفشو بندازی رو شونه ت خوشگله اتفاقااگه خیلی محجبه ای از این شالهای حریریه حیجاب استایلیستا ...

شال حریریه؟ نمیدونم از کدوماس

یعنی شال مثل چادر کش داره؟ باید از کجا خرید؟

نه عزیزم جنسش کشی هست

سرچ کن شال کشی

من از سایت حانیه میخرم.من هیچ وقت شال نمیپوشم بهم نمیاد محجبه ام.ولی شال کشی عالیه

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
بعد هد مقنعه هم اومده اگر برای محل کار بخوایکلا قدیم برای حجاب فقط ی چیز بود الان هزاران مدل طرح و ر ...

شیک زمانی که چادر سر کنم 

اونموقع کلی روسری های متنوع هست ..

خانواده م زیاد راضی نیستن چادر رو 

ولی با شال واقعا دردسره 

هر رنگی و هر مدلی بهم نمیاد