2777
2789

عموم پول بابامو خورد یکبار نیومد معذرت خواهی کنه بابام مجبور شد خونه و ماشین و زمین رو بفروشه ۲تا شغل داشت یکیش رو تعطیل کرد که بدهی‌های عموم رو بده 

من به شخصه خودم تو این زندگی سهم داشتم منم اذیت شدم زجر کشیدم هیچوقت نمیتونم ببخشم عموم رو 

الان عموم لوکس ترین ماشین و خونه رو داره بچشو بهترین مدرسه غیر دولتی من دارم با بدبختی پول شهریه ام رو جور میکنم به بابام که اینهمه قسط داره فشار نیاد 

تازه زنش هم میاد عین گدا گشنه ها بهم نگاه میکنه بهم محل نمی‌ده روشو ازم برمیگزدونه

نبخشم کینه ای ام؟

می‌دونم نمیشه هیچی رو درست کرد ولی صرفا جهت درد و دل بگم خالی بشم اینجا گفتم ، چون هر چند وقت یکبار میریزم تو خودم هرکیدرو میبینم جریان رو برای تعریف میکنم که اصلا دوست ندارم برا کسی بگم 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

من بمیرم هم ی تعداد ادم هست ک قرار نیس اصلا ببخشم

کینه خود ادم رو هم از طرفی میخوره اما بهتر از فراموشیه بنظرم 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

اتفاقا من ادم بسیار کینه ای هستم

عموم سر ماجرایی چند میلیارد ضرر زده به بابام

توهین ها و بی احترامی هایی که زن عموم به پدرم کرده بود که بماند

عمرا ببخشم و حلالشون کنم

خودشون که خودشون رو بهشتی میدونن ولی اگر خدا عادل باشه میبینن اون دنیا چجوری خرشون رو میگیرم بابت کارایی که با ما کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بمیرم هم ی تعداد ادم هست ک قرار نیس اصلا ببخشمکینه خود ادم رو هم از طرفی میخوره اما بهتر از فرامو ...

اره 

نمیتونم فراموش کنم این زندگی مزخرفو

اتفاقا من ادم بسیار کینه ای هستمعموم سر ماجرایی چند میلیارد ضرر زده به بابامتوهین ها و بی احترامی ها ...

خدا که عادله ولی نمی‌دونم چرا این ادمارو به سزای اعمالشان نمبرسونه 

راستش من خیلی دلم میخواد سوختنشون رو ببینم 

چرا از عموت ناراحتی باید طلبکار بابات باشی ک زندگیش برای برادرش نباید میداد و زن بچش تو.سختی بندازه

چون بابام بنده خدا اصلا نمبدونست قزازه اینطوری کنه 

با وجود این همه ظلم هنوزم باهاش رفت و آمد دارید ؟

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

من خیلی کینه ای هستم اصلا به این اعتقاد ندارم که میگن ببخش به ارامش برسی اتفاقا من بیشتر ناراحت میشم وقتی تلافی کنم حالم خوب میشه

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

منم قبلا كينه ااي بودم. ولي الان نيستم. چند نفر از ادماي زندگيم كه قول داده بودم تا اخر عمرم نبخشم رو بخشيدم. بعد از ٤ يا ٥سال ولي. 

خيلي حس خوبي دارم الان. سبكي. 

از اون موقع به بعد هم از كسي كينه به دل نميگيرم فقط رابطمو كنترل ميكنم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.