2777
2789
عنوان

میگن کینه نداشته باش و ببخش نمیتونم نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا ازبرادرشوهر های منم داشتن حق مارو میخوردن قیامت به پا کردم وقتی فهمیدم

به قول دوستمون به شوهرم گفتم اول از تو ناراحتم تو نباید حق من و بچه هاتو میدادی اینا بخورن آخرش بگن گوه میخورن میگن حقمون خیلی بیشتر از ایناس

یکنفر میخواست کار اشتباهی باهام بکنه اما من خودمون نجات دادم ... فامیله هنوزم میبینمش ..تا مدت ها من حالم خراب بود ... کینه ازش گرفته بودم اما هیچکس نبود باهاش درد و دل کنم حالم بهتر بشه .و. اما ماهی یکبار مجبورم ببینمش ....اما در حقیقت کینه چیزی بود که خودم رو آزار می‌داد  هربار که مجبور بودم ببینمش آتیش می‌گرفتم ... این کینه باعث شد از خودم دور بشم ... اما بعد یک مدت... سپردم به خود خدا که اون دنیا تقاص بده ....

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

وقتی نمیتونی و نمیشه، اصلا انرژی برای بخشیدن کسی نذار. نبخشش. فقط انقدر بهش فکر نکن. کاریه که شده! شما سعی و تلاش رو و تمرکزت رو بذار روی زندگی خودت نه زندگی اونا. اوناهم دیر یا زود بالاخره نتیجه ی ندونم کاری خودشون رو میبینن.

بسپر همه کس و همه چیز رو به خدا. همین. 

سلام خدمت شما

اشکالی نداره میتونی نبخشی و فراموش نکنی ، کاری هم که از دستت برنمیاد ، تا ابد هم میتونی حرص و غم و غصه بخوری .عموتون هم به زندگی لاکچری خودش ادامه بده (البته از نگاه شما لاکچری) و شما هم دائم زحمت بکشی و برای درآوردن شهریه تلاش کنی.

عزیز من مگه دنیا یک ساعت یک ماه یا یکساله که داری خودتو بابت اشتباه دیگران اینجوری نابود میکنی.

اصلا هدفت برای درس خوندن و دانشگاه رفتن چیه؟

داری میری موفق بشی دیگه درسته؟

پس اگر قراره تا ابد این حجم از ناراحتی رو با خودت بکشی پس چرا بیهوده برای موفقیت تلاش میکنی.غم ها و ناراحتی ها جلوی موفقیت شما رو میگیرن.

چرا فکر میکنی بخشیدن یعنی گذشتن از گناه و اشتباه و ظلم دیگران ؟ نه عزیز من بخشیدن و گذشتن یعنی اینکه به خاطر خودت از نفسِ خودت بگذری،ببخشی تا رها بشی .این رها شدن از غم ها  شما رو از بند سیاهی ها،بدی ها،بارهای منفی و تباهی ها رها می کنه ، همین. فکر نکن باعث میشه عموتون پولدارتر و خوشبخت تر بشه. 

وگرنه در عدالت خداوند شکی نیست چون اگر شماهم فراموشکار باشی خدا فراموش نمیکنه و باید کسی رو که نظم و نظام جهان هستی رو داره بهم میزنه ادب کنه.

ببخشید یه خورده حرفام تند بود .اما این درسو از من داشته باش که حرفی که ناراحتت میکنه باعث موفقیتت میشه.

خدا چشم بهت داده اما بی نهایت محدودیت براش گذاشته ،پس سعی کن خیلی چیزا رو نبینی یعنی اجباره نباید ببینی.گوش داده اما گفته خیلی چیزها رو نشنو . زبان داده گفته سعی کن بیشتر سکوت کنی تا حرف بزنی . دهان داده و خیلی اجزای دیگر داده تا غذا بخوری اما خیلی محدودیت ها برای خوردن و آشامیدن قرار داده ،حافظه داده اما خیلی چیزها رو نباید به یاد داشته باشی و خیلی اعضای دیگه با محدودیت هاشون  .این یعنی اینکه تمام چیزهایی که در دنیا وجود دارن فریبند ،دروغند و شما رو از مسیر اصلی دور می کنند . نبین ، نشنو ، حرف نزن ،نخور ، فکر نکن و..

البته تمام  اینها رو در راه درست و برای رسیدن به کمال بی نهایت استفاده کن.

اگرم هر کس دوست نداره اینکارو بکنه میتونه بجای حافظه یه سطل زباله بذاره رو کلش ، يا بجای چشم یه دوربین شکاری ببنده تا جنبیدن ذره ای از دیدش پنهان نمونه یا مثلا به جای گوش یه میکروفون و دستگاه ضبط بذاره جا گوشش که علاوه بر شنیدن چیزهای بیهوده ضبط هم بکنه براش تا هرگز یادش نره و هر وقت خواست صدارو پخش کنه برا خودش و حرص بخوره.

من خیلی کینه ای هستم اصلا به این اعتقاد ندارم که میگن ببخش به ارامش برسی اتفاقا من بیشتر ناراحت میشم ...

من حتی بلد نیستم تلافی کنم 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

دوتا ازبرادرشوهر های منم داشتن حق مارو میخوردن قیامت به پا کردم وقتی فهمیدم

خوب کردی

مامان من هرکاری کرد عموم گفت به تو ربطی ندارند شوهرت خودش داده

نبخش کینه ای باشهرروز بگو ارچی به ناحق بردی حناق شه بمونه تو گلوتونبگو ب خاک سیاه بیفتین انشالله

خدا انشالله جوابشون رو بده