سلام خدمت شما
اشکالی نداره میتونی نبخشی و فراموش نکنی ، کاری هم که از دستت برنمیاد ، تا ابد هم میتونی حرص و غم و غصه بخوری .عموتون هم به زندگی لاکچری خودش ادامه بده (البته از نگاه شما لاکچری) و شما هم دائم زحمت بکشی و برای درآوردن شهریه تلاش کنی.
عزیز من مگه دنیا یک ساعت یک ماه یا یکساله که داری خودتو بابت اشتباه دیگران اینجوری نابود میکنی.
اصلا هدفت برای درس خوندن و دانشگاه رفتن چیه؟
داری میری موفق بشی دیگه درسته؟
پس اگر قراره تا ابد این حجم از ناراحتی رو با خودت بکشی پس چرا بیهوده برای موفقیت تلاش میکنی.غم ها و ناراحتی ها جلوی موفقیت شما رو میگیرن.
چرا فکر میکنی بخشیدن یعنی گذشتن از گناه و اشتباه و ظلم دیگران ؟ نه عزیز من بخشیدن و گذشتن یعنی اینکه به خاطر خودت از نفسِ خودت بگذری،ببخشی تا رها بشی .این رها شدن از غم ها شما رو از بند سیاهی ها،بدی ها،بارهای منفی و تباهی ها رها می کنه ، همین. فکر نکن باعث میشه عموتون پولدارتر و خوشبخت تر بشه.
وگرنه در عدالت خداوند شکی نیست چون اگر شماهم فراموشکار باشی خدا فراموش نمیکنه و باید کسی رو که نظم و نظام جهان هستی رو داره بهم میزنه ادب کنه.
ببخشید یه خورده حرفام تند بود .اما این درسو از من داشته باش که حرفی که ناراحتت میکنه باعث موفقیتت میشه.