2777
2789
عنوان

بدون دلیل بلاک کرد میشه لطفا کمکم کنید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 109 پست
ببین رک بهت میگم امیدوارم ناراحت نشی برا خودت میگم یکمی عزت نفس و غرور داشته باشید من باشم وقتی میگه ...

استارتر پسره 😂😂🤣

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اینجور گفته اگر دوستت هست فقط یعنی اینکه مردد تو بودن و نبودن تو هست احتمالا پای کسی وسطه عذاب وجدان داره 

وگرنه وقتی آدم حالش خوب نیست دوست داره دوستش عزیزش عشقش حالشو بپرسه مواظبش باشه باهاش حرف بزنه

تا چند روز پیام ندم

یه سه چهار روزی پیام نده 

بعد سه چهار روز یه پیام کوچیک بده مثلا سلام و احوال پرسی و بگو حالتون بهتر شد یا نه 

شاید الان حالش خوب نیست یا مشکلی داره 

اگه دیدی اون موقع هم سرد جواب میده دیگه کامل بیخیالش شو

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

استارتر پسره 😂😂🤣

ای واای من هیچوووقت دقت نمی کنم به اسم استارتر ها متاسفانه

برای همین با اینکه سالهاست تو این سایتم هیچکسی و نمی شناسم 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
طبیعیه🗿 ب بلوغ فکری نرسیدین

بازم دخترا خیلی زودتر میرسن ولی این آقا واقعا نه