من با آقایی ۸ ماهه تو رابطم خیلی باهم خوبیم خیلی اما هیچوقت نگفتیم قصد جفتمون چیه من منتظرم یک سال که شد بهش بگم قصدت چیه اگه قصد جدی نداره جدا شیم همش میترسم بگه نه
بنظرم از اول باید ازش میپرسیدی قصدشو که اگه ازدواج نبود رابطه شکل نمیگرفت
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چرا همون اول قصدشو نپرسیدی؟ رابطه ای که تهش معلوم نیست به چه دردتون میخوره که خودتونو وابسته میکنید؟ چرا بذاری یکسال؟ همین الان بپرس که اگه قصدش جدی نیست بیشتر وابسته نشی . بعدشم دیگه همینجوری وارد رابطه نشو . فقط به قصد ازدواج
چجوری شد که ازدواج کرد از اول بهت چی گفت میشه بهم بگی
خب گف جدی میخام باشه همه چی،بعدش رفتارای همو زیرنظر داشتیم بعدشم به شوخی میگفتم کی منو میگیری🤣البته چون قصدش جدی بود باهاش این شوخیو میکردم،دقیقااا بعد ۱سال اومد خاستگاریم الان عقدیم ۱ سالو نیمه
از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قویترین نور زندگیم.