2777
2789
نمیدونم تا برداشتم وسطش بودم خبرش اومد ..........

وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيئًا وَهُوَ خَيرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ (البقرة/۲۱۶)
چه بسا چيزي را خوش نداشته باشيد، حال آن که خير شما در آن است. و يا چيزي را دوست داشته باشيد، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا مي‌داند، و شما نمي‌دانيد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد زایمان سال ۹۷ یهو حمله گرفتم دیگه دکتر رفتم اصلا بهتر نشدم منم دارو نخوردم تا پارسالپارسال دیگه ...

خیلی بده من دوبار پنیک شدم یبار خیلی بد بود قشنگ حس کردم دارم میمیرم ولی خداروشکر الان پنیک ندارم ولی نشخوار فکری عصبی بودنم دیوونم کردا

خیلی بده من دوبار پنیک شدم یبار خیلی بد بود قشنگ حس کردم دارم میمیرم ولی خداروشکر الان پنیک ندارم ول ...

دوبار که چیزی نیس

من از ۹۷ درگیرم روزی ده بار حمله میگرفتم عین جنازه می افتادم با ۳تا بچه دست تنها....

خدایا شکرت اون روزا گذشت

توام حتما برو دکتر جلو نشخوار ذهنی رو بگیر که بعدها تبدیل ب بیماری دیگه نشه

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

ممنون عزیزدلم میشه برام دعا کنی؟

ان‌شاءالله که خدا  غم های دلت رو برطرف کنه و آرزوهای دل و قلبت رو اگر به صلاحت باشه برآورده کنه 🌹

الهی آمین 

تو هم برای من دوست داشتی دعا کن 

شوهرم قبلا میبرد ولی الان قبول نمیکنه ببره

خودت برو

پشت گوش ننداز

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻