2777
2789

تلاشی نمیکنم

اجازه میدم زمان بگذره که خودش بهترین درمانه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب چیز بد فکر نمی‌کنم

خودمو سرگرم میکنم یادم بره

کارای شاد میکنم موهامو درست میکنم ب خودم میرسم

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

میشینم ی گوشه کز میکنم 

ای با خودم فکر میکنم 

اگه دلم پر باشه یکی دوقطبی اشک ریختن حالمو بهتر میکنه 

بعد اهنگ گوش میکنم یا میام نینی سایت 

یا برنامه ریزی کنکورم دوباره مرور میکنم 

حس خوبی میگیرم

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

یوتیوب 🤣🤣
ولی خب سرمو گرم میکنم دیگه یا میرم درسامو میخونم یا فلم میبنم یا میرم حموم یا میرم پیاده روی اینا دیگه

اصلا چرا باید کسه دیگه ای هم باشه

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

خداروشکر با همین کارایی که گفتین حالتون خوب میشه

من پنیک دارم دارو هم میخورم

بعد مدتها دیروز دوتا حمله خیلی شدید داشتم

الانم از شدت همون حملها ضعف دارم و ترس تو دلم هس

تمام شب کابوس دیدم خستم

دیروز بعد حمله رفتم سرکار انقد کار کردم که نگو....

تا میخاستم دو دقیقه بشینم حالم بد میشد باز میومدم خودمو مشغول میکردم😢

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻