2777
2789
عنوان

کتاب چی پیشنهاد میدید بعد ملت عشق بخونم🥰✨🗣️

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 79 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هیچ وقت نتونستم ملت عشقو به آخر برسونم

خیانت اون خانم و آقا رو در قالب عشق حقیقی و الهی جلوه داده.اون آقا اومد اون خانمو به خودش آورد و فهمید که چقدر عزت نفس پایینی داره و چقدر ارزشمند بوده اما خودشو ارزون فروخته بوده پس باید خانوادشو ول کنه و بره سراغ عشق جدیدش...

این اتفاقات توی زندگی روزمره اسمش خیانته اما تو کتاب اسمش میشه ملت عشق

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

واقعا ها هنوز نمی‌دونم چ سبکی دوست دارم

منی که اصلن لای کتاب باز نمی‌کردم الان هزار صفحه هزار صفحه کتاب میخونم چون سبکمو پیدا کردم 

من آخرزمانی دوس دارم 

اگر زیاد کتاب خون نیستی اصن سمت این کتابای انگیزشی و چرت اصلن نرو ک از کتاب زدت میکنه

دقیقااا من قسمت اللا رو خوشم نمیاد فقط شمس و مولانا

آره منم جسته و گریخته اللا رو مبخوندم دیگه حوصلم سررفت رفتم آخراشو خوندم ببینم چی میشه.ولی من در کل برای کسی توصیه نمیکنم هرچند خیلیا لهدمن توصیه کرده بودن و یادمه یه زمانی ترند شده بود و یه نوع باکلاسی محسوب میشد خوندنش😄😄😄😄

من دوتا کتاب معرفی میکنم یکی سینوهه یکی من او

هردو مردی توشون شخصیت اولو داره که هول نیست و عشق پاک داره مخصوصا من او

برعکس کنیز کلئوپاترارو توصیه کردن بخونم نتونستم تموم کنم اونجا هم یه زن با خیانت داشت کاراشو جلو میبرد.

الان که فکر میکنم هرجا عشق شهوانی باشه رو دوست ندارم و نمیتونم تموم کنم.

😂😂😂😂من واقعا ولی شمس رو دوستدارم

آره شمس و مولانا نسبتا خوبن.ولی آخرش از اولش معلومه از اونجا که شنس همش جسد خودشو میبینه ته چاه

آره شمس و مولانا نسبتا خوبن.ولی آخرش از اولش معلومه از اونجا که شنس همش جسد خودشو میبینه ته چاه

🤣🤣🤣👩‍🦯چی بگم والا 

من دیروز کلا فیلم میدیدم شهباز ک داره از آی فیلم پخش میشه طاقت نیاورم سرچ کردم قسمت آخرشون نگاه کردم نمیتونستم یک ماه صبر کنم تا این برسه ب قسمت اخر 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣👩‍🦯چی بگم والا من دیروز کلا فیلم میدیدم شهباز ک داره از آی فیلم پخش میشه طاقت نیاورم سرچ کرد ...

منم طاقت نمیارم میرم آخرشو میخونم😄😄😄😄