2777
2789
عنوان

دوره اشنایی برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 48 پست
خودتون چند سالتونه مواظب باشید خیلی راحت نباشه با مردا . البته اگ براتون مهمه. چون محل کارش اغلب مرد ...

بهم گفت یکی از دلایلی که دیگه تو شرکت کروز ایرانخودرو کار نکردم محیطش کثیف و دختر و پسریه که روابطشون خوشم نمیومد....

بهم گفت دو تا دوست دارم با شوهراشون بیان خونمون من گفتم اره ولی نباید بازوهات و موهات مشخصب بشه و روسری داشته باشی چون میخوام خوشگلیت مال خودم باشه اونم گفت اوکیه و قبول دارم....

ولی قبل این که باهاش اشنا بشم عکس پروفایل تلگرامش بازوهاش مشخص بود و با موهاش بازی میکرد ( همکاراشم شمارشو دارن دیگه) 

بعد گفتم راستش اینجوری خوشم نمیاد همشو حذف کرد🥲😕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم دوتایی برید مشاور ازدواج ، اینا نشونه بد بودن دختر نیست شاید رفتارش رو بلد نیست… 

بعدم خب شما سؤالایی که براتون مهم هست رو بپرسین

مثلا خط قرمزش چیه؟ تو عصبانیت واکنشش چیه؟ حد و مرزش برای رفت و امد با فامیل و دوست و خانواده چیه…

میدونم فکر میکنید ممکنه راستشو نگه ولی تو همین مکالمه ها هم ادم چیزایی میفهمه

بهم گفت یکی از دلایلی که دیگه تو شرکت کروز ایرانخودرو کار نکردم محیطش کثیف و دختر و پسریه که روابطشو ...

این ک حرفتون براش مهمه خوبه و خب طبیعیه تو این مرحله ک هستین. 

اما بنظرم بهتر اینه که خودش چیزیو قبول داشته باشه و انجام بده ، نه فقط بخاطر حرف شما. چون ممکنه ی روز خسته بشه یا با شما دعواش بشه لج کنه . 

بنظرم کلا هر موضوعی براتون مهمه مثلا همین‌ پوشش یا راحت بودن ، برا خودتون مشخص کنید از قبل. ینی قبل از شناخت اون‌از خودتون شناخت پیدا کنید. ببینید چیا براتون اولویت اول و دومه. استاد عزیزی هم میتونید تو نت سرچ کنید ازش یادبگیرین. و صد در صد مشاور خوووب نه هر مشاوری. از خدا هم کمک بخواین ک راه درست رو نشونتون بده.

بهم گفت یکی از دلایلی که دیگه تو شرکت کروز ایرانخودرو کار نکردم محیطش کثیف و دختر و پسریه که روابطشو ...

شاید موقتیه و بعد ازدواج رو واقعیش رو نشون بده

این که بعد یه هفته فوری عزیزم عشقم میگه اصلا جالب نیست یعنی زود ممکنه دلش برای کسی دیگه بره 

به نظرم دوتایی برید مشاور ازدواج ، اینا نشونه بد بودن دختر نیست شاید رفتارش رو بلد نیست… بعدم خب شما ...

ببخشید بنظرتون کی بریم؟؟؟ ما ده روزه حدودا اشناییم

مامانش به مامانم گفت که با فرهنگتون خودشو وقف میده و ازین حرفا و از پسرتون خیلی حرف گوش کن تره🥹😑🙁

شاید موقتیه و بعد ازدواج رو واقعیش رو نشون بدهاین که بعد یه هفته فوری عزیزم عشقم میگه اصلا جالب نیست ...

اوه اوه اوه

منم میترسم از همین

ولی باید اشناییمون طولانی بشه 

یا خودشو نشون بده یا مشاوره متوجه بشه

این دختر خانوم خیلی آسیب پذیره🫠 اعتماد به نفس پایینی داره. احتمالا ترس از رها شدگی و طرد شدن داره که اینقدر سریع بهت ابراز علاقه کرده و بدون سوال و توقع خاصی میخواد نگهت داره🫠 مطمعنم تو کودکیش آسیب دیده

این دختر خانوم خیلی آسیب پذیره🫠 اعتماد به نفس پایینی داره. احتمالا ترس از رها شدگی و طرد شدن داره ک ...

گذشته کم خونی و کمبود پلاسما داشته 

همین دیروزم نزدیک ۱۳ یا ۱۴ ساعت خوابید 

گاهیم شبا ۱۰ ۱۱ شب میخوابه فرداش که تعطیل باشه تا ۱۱ ظهر فرداش

یکبارم گفته ماهی دو بار اینا این اتفاق میوفته.

یبار دیگم برگشته بهم میگه وای نمیدونم چی شد یهو دیروز ۱۴ ساعت خوابیدم ......

چرا عین ادم نمیگه سالم نیست؟؟؟ حق ندارم بدونم و دهن من باید سرویس بشه با گذشت زمان کشفش کنم؟؟؟ دروغگویی نیست این ایا؟؟؟؟

اره هر چقدر معصومی اوکیه ولی چرا انقد میخوای پنهون کتری کنی

تو این دور و زمونه کی به خواستکارش بعد ۳ روز نشناخته میگه عشقم؟؟؟؟؟

گذشته کم خونی و کمبود پلاسما داشته همین دیروزم نزدیک ۱۳ یا ۱۴ ساعت خوابید گاهیم شبا ۱۰ ۱۱ شب میخوابه ...

حق داری و نگرانی‌ت طبیعیه. ایشون یه بیماری دارند که نمیخوان شما متوجه شی و دارن مخفی می کنند. میخواد زودتر شمارو وابسته کنه و ازدواج کنید.

گذشته کم خونی و کمبود پلاسما داشته همین دیروزم نزدیک ۱۳ یا ۱۴ ساعت خوابید گاهیم شبا ۱۰ ۱۱ شب میخوابه ...

و اینکه اصلا گفتن عشقم و عزیزم به خواستگار جالب نیست چه برسه بعد از سه روز.

حق داری و نگرانی‌ت طبیعیه. ایشون یه بیماری دارند که نمیخوان شما متوجه شی و دارن مخفی می کنند. میخواد ...

ببین مامان و باباش جدا شدن و داره با مامانش زندگی میکنه و تا این حد ازش پرسیدم گفت وقتی کلاس ۵ ابتدایی بوده به خاطر مشکلات و تنش های خانوادش چند باری تشنج کرده ...کم خونی و کمبود پلاکت داشته و به گفته خودش الان خوب شده ....

خب اوکی من باور میکنم

ولی چرا الان ۱۰ شب خوابیدی فرداش تعطیله ۱۰ و نیم صبح زنگ میزنم با صدای خمارگونه ج میدی و میگی اره ماهی یکی دو بار اینجوری میشم...

بعدش دیروز که ۱۴ ساعت خوابیدی میگی ای وای نمیدونم اولین باره چرا اینجوری شدم

اها اینم بگم من بهش گفتم هر ماه ازمایش خون واس تیروییدم میدم اونم گفت من که هر بار ازمایش میدم یه مشکلی دارم و یه چیزی جدید در میاد لا به لای حرفامون گفت بهم

بعد یک هفته بدون تلاشی از طرف پسر میگی عشقم

خودت پسر بودی نمیترسیدی؟؟؟؟؟؟؟؟

ببین مامان و باباش جدا شدن و داره با مامانش زندگی میکنه و تا این حد ازش پرسیدم گفت وقتی کلاس ۵ ابتدا ...

شاید داروی خاصی مصرف میکنه که اینقدر می‌خوابه 

خب فرزندهای طلاق اکثرا ترس از رهاشدگی رو دارن. دلیل این رفتارهاش تا حدودی همینه

چرا حق داری بترسی و باید هم بترسی و چشمات رو باز کنی. اصلاااا تحت هیچ شرایطی عجله نکن