2777
2789
عنوان

دوره اشنایی برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 48 پست
اخه الان دوره ایم نیست که همه چشم و گوش بسته باشن فقط کافیه تو گوگل در مورد ازدواج و اینا سرچ کنه تا ...

قرار نيست اگه الان دوره و زمونش اينجوريه،همه هم چشم و گوش باز باشن كه. 

من حس ميكنم خودتونم يه جوري داريد رفتار ميكنيد. 

بهتره بريد مشاور. بهتر كمك ميكنه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا دوستم با یکی آشنا شده بعد یکسال همچنان داره رسمی حرف میزنه و خیلی چالشی

من که میگم نرمالش مثلا ۵ ماه ۶ ماهه ...یا کم کمش دو سه ماه

والا انقدر جذابم نیستم که بگم گول ظاهرمو خورده

حتی بهش گفتم عزیزم موهام ریزش دارن و prp انجام میدم....برگشت گفت موهاتم بریزه مشکلی ندارم اصلا

قرار نيست اگه الان دوره و زمونش اينجوريه،همه هم چشم و گوش باز باشن كه. من حس ميكنم خودتونم يه جوري د ...

من صرفا تعجب کردم هم انقدر تحویلمون گرفتن( مثلا موقع خواستگاری دخترم پذیرایی میکرد) 

هم بعد یک هفته عزیزم و دوست دارم بهم بگیم....

با سوال نمیشه کسی رو شناخت فقط با رفتار توی بازه زمانی اونم نه همش گل و بلبل و کافه و گردش بلکه بررسی نوع رفتار شخص و موقعیت های مختلف تو یه بازی زمانی ۳ تا ۶ ماهه میشه به شناخت نسبی رسید 

با سوال نمیشه کسی رو شناخت فقط با رفتار توی بازه زمانی اونم نه همش گل و بلبل و کافه و گردش بلکه بررس ...

اره جواب عالییی دادین 

مثلا این جمعه گفتیم میریم کاخ سعد اباد 

ولی خب سوار ماشین شد با خنده و اینا میگم بریم داخل میدون ازادی چون هم موزه داره هم خیلی قشنگه ببینم واکنشش چیه

و حتی من فکر میکنم بعد ۳ ماه عشقم عشقما کم تر بشه و روی واقعی نشون داده بشه

بعد ۳ ماه بریم مشاوره

کم تجربه که تو خونه نبوده فقط بشینه درس بخونه اخه۲۲ سالشه و تربیت بدنی چند ترم خوند بعدش رفت لباس فر ...

خودتون چند سالتونه 

مواظب باشید خیلی راحت نباشه با مردا . البته اگ براتون مهمه. 

چون محل کارش اغلب مردونه بوده و الانم ب شما خیلی زود میگه عشقم

اخه الان دوره ایم نیست که همه چشم و گوش بسته باشن فقط کافیه تو گوگل در مورد ازدواج و اینا سرچ کنه تا ...

ن حب ازدواج واقعا وقتی سرچ کنی یا از کسایی ک سنش نن کمه بپرسی  جلقه  و مراسم لباس و جهیزیه نشون میده و ن سوالات چالشی غیره 

بهتره برید مشاوره 

و به قول خودتون رود گفتید عشقم 

شما فقط دوتا ادمید ک  دارید آشنا میشید

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 

من به عنوان یه دختر خوشم نمیاد کسی انقد زود صمیمی بشه ک‌ندیده و نشناخته بگه عشقم و از این حرفا 

حالا شماخودتون ببینین مناسبتون هس یا نه

میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم