2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون روز یکی.میگف تو خونشون خواب بودن دزد اومده قشنگ تو خونه تی وی و چندتا چیز میز بار کرده برده پلیس اومده بود ولی دستشون ب هیچ جا بند نیس 

فک کن تو خونه بودن ساعتای 7 صبح

خودمون کفشای همسرمو 6 صب یکی اومده بود از پشت در برداشته بود و فرار کرده بود تو دوربینا دیدیم از رو دیوار بدون ترس اومده بود تو

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

عه پس ینی امیدوارم باشم پیدا میشه ؟

اره امیدوار باش دزد خونه ک هیچ اکثر دزدا زود پیدا میشن چون شغلشون اینه زود ب دام میوفتن توی دزدی های بعدی ولی زمان میبره

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
اون روز یکی.میگف تو خونشون خواب بودن دزد اومده قشنگ تو خونه تی وی و چندتا چیز میز بار کرده برده پلیس ...

برا ما هم خیلی اومده ولی خبر دار شدیم صداشون اومده رفتن ولی اینبار نبودیم اومدن تو 

میبینی مملکت به چه روزی افتاده ؟؟

برا ما هم خیلی اومده ولی خبر دار شدیم صداشون اومده رفتن ولی اینبار نبودیم اومدن تو میبینی مملکت به چ ...

افتضاااح ما دائم تو خونه هم هستیم درآ قفله کامل 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)