2777
2789
عنوان

دوستان تپل و توپر تودل برو بیاین

118 بازدید | 15 پست

چیکار کنم چاق شم

حاملم میخوام چاق شم 

الان تازه شدم ۵۸کیلو چهارماهمه

شما چند کیلوین من میخوام بشم ۶۵ تا ماه اخر بارداری 

من امروز دو تا قاشق خورشت بدون گوشت با لپه و چهار تا تیکه سیب زمینی دوتا قاشق ژله و شامم یه نصف نون و تخم مرغ نیمرو خوردم شما چی میخورین تپل مپل میشین امروز مثلا چقد غذا خوردید راستی برنجم شش قاشق خوردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا ما تو رژیم هم اینقدر کم.نمیخوریم چه برسه با شکم حامله ...

من تو رژیم یه پیش دستی برنج و یه کاسه خورشت میخورم..

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

چقد کم خوردی من یکسره یکسره دارم میخورم چاق نمیشم چقد دلم میخاد چاق شم

والا من دیگه جا ندارم بالا میارم بیشتر هر کار میکنم چاق نمیشم ماه چهارم بارداریمه فقط شکم اوردم نه سینه دارم نه باسن هیچ هیچ خشک خشک پارسال بچه های کلاس شیشمی هم قد و وزن من بودن استخون بندیمم پر نیست ظریفه پارسال فک میکردن مثلا کلاس پنجمیم تو مدرسه والدین هم حرفمو گوش نمیدادن به امید چاق شدن باردار شدم اونم تغییر نکردم دو کیلو تا الان اضاف کردم رو استپم 

والا من دیگه جا ندارم بالا میارم بیشتر هر کار میکنم چاق نمیشم ماه چهارم بارداریمه فقط شکم اوردم نه س ...

ب امید چاق شدن باردار شدیدیییییییی

اره چون بارداری خیلیا نمیتونن بخورن تو این دوران 

خیلیام پر خوراک تر میشن 

چه کم میخوریدو بشقاب پرررر قیمه با گوشت یه بشقاب پر آش رشتهچیپس و پفک و کیک و لیموناد

منم منم بازم چاق نمیشم باز گشنمم شده خسته شدم دگ همی نیم ساعت پیش اسموتی خوردم