2777
2789
عنوان

دوره اشنایی برای ازدواج

408 بازدید | 48 پست

راستش حدود ۱۰ روزه با هم اشنا شدیم و یک معرف که فامیل نزدیک خانواده دختره بود بهمون معرفی کردن...

حدود ۴ یا فک کنم ۵ تا قرار با هم رفتیم که هر قراریم حدودای ۲ ساعت و نیم اینا بودش

راستش ازم سوالای چالشی نمیپرسه....نمیدونم یکم عجیبه یا دلمو بزنم به دریا که اره همه چی انقدر خوبه

همون شب اول خواستگاریش گفته بود حامی میخوام که بتونم بهش تکیه کنم و اینا....

نمیدونم بیشتر حالت رفاقتی داریم میریم جلو

از طرفی خب طبق این سایت ادم میگه باید خیلی سختگیرانه واس اشنایی بریم جلو....

حالا بماند که تو همین روزا سریع بهم عزیز دلم و عشقم میگه...منم دوسش دارم ولی میترسم همش مشکوک باشه یا نباید انقدر زود میگفتیم بهم عشقم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شايد كم سن و تجربس. چندسالتونه؟مشاوره هم خوبه بريد. خودش ازتون تست ميگيره و سوال ميكنه. روشن ميشيد

کم تجربه که تو خونه نبوده فقط بشینه درس بخونه اخه

۲۲ سالشه و تربیت بدنی چند ترم خوند بعدش رفت لباس فروشی و بعدش رفت شرکت کروز ایرانخودرو و الانم تو شرکت خصوصی اداره مالیات کار میکنه...والا مهربونه خوش برخورده

خودش میگه قیافم زشته در حالی که به دل من نشسته و اصلا هم زشت نیست و کیوته و بهشم گفتم

کم تجربه که تو خونه نبوده فقط بشینه درس بخونه اخه۲۲ سالشه و تربیت بدنی چند ترم خوند بعدش رفت لباس فر ...

منظورم از كم تجربه اينه كه نميدونه معناي واقعيه زندگي رو كه بخواد سوالاي چالش برانگيز و مهم بپرسه. 

زندگي رو مثل فيلماي تركيه اي كه فقط عشق و عاشقيه شايد ميبينه. 

منظورم اين بود

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

منظورم از كم تجربه اينه كه نميدونه معناي واقعيه زندگي رو كه بخواد سوالاي چالش برانگيز و مهم بپرسه. ز ...

اخه الان دوره ایم نیست که همه چشم و گوش بسته باشن 

فقط کافیه تو گوگل در مورد ازدواج و اینا سرچ کنه تا از یه ادم ۹۰ ساله تجربه و چالشاشو بفهمه

والا رفته بود حتی حلقه ازدواجمونم انتخاب کرده