2777
2789

بعد فیزیوتراپی چیکار کنیم ک بهار باشه

شوهرم تصادف کرده کتفش خورد شده، پلاتین گذاشتین و جراحی شد

از کار افتادگی داده و فیزیو براش نوشتنگمیره میگه تاثیر نداره

چیکار کنه تاثیرش بیشتر بشه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز محل شکستگی با آب نمک ولرم ماساژ بدید خیلی زود خوب میشه

شوهرم راه دوره،تنهاس و تو خابگاه نردانه هست. پیک موتوریه. حوصلش نمیکشه تنهام هست نمیتونه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

به این زودی که خوب نمیشه حالا حالا کار داره ، مراقبت کنید ، اگه دکتر یا فیزیوتراپیست ورزش داده انجام ...

باید چیکار کنه زود خوب شه. شوهرم پیک موتوریه. تنها هم هست راه دوره

با دستش کار میکنه . 

باید چیکار کنه زود خوب شه. شوهرم پیک موتوریه. تنها هم هست راه دورهبا دستش کار میکنه .

باید مراعات کرد ، خوب میشه نگران نباشید ، ولی زمان می‌بره

کاش بتونه بیشتر استراحت بده به دستش

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

باید مراعات کرد ، خوب میشه نگران نباشید ، ولی زمان می‌برهکاش بتونه بیشتر استراحت بده به دستش

چاره ایی نیست  باید کار کنه قسط و قرض موتور در بیاره

الان لباس بخاد در بیاره با دست دیگه  از شونه اون دستش در میاره. طبیعیه؟ نزدیک ۱.۵ماهه عمل شده

از دکتر و فیزیوتراپیست بپرسین ، بهتون میگن ، من خیلی اطلاعات ندارم

زبونص میگیره نمیتونه حرف بزنه

آب نمک برای شکستگی خوبه، ولی بهترهبهش مومیایی بدید عطاری ها دارن سیاه رنگه

مومیای برای کتف؟ باهاش چیکار کنه