2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خرید عقد و عروسی نداشتم با شوهرم هرچی پول داشتیم گذاشتیم رو هم چیزای واجب خریدیم چون دوتا خانواده کمکی نکردن فقط بابام یه ملیون داد بابت کت شلوار شوهرم سال ۹۸ ولی مادرشوهرم از همون موقع دخالت شروع کرد مثلا سر آرایشگاه سر عکاس سرعقد دیگه بار آخر گیر داد که قند و پارچه عقد نمی‌خواد چون محضر میده در صورتیکه ما بد می‌دونیم واسه کسی دیگرو استفاده کنیم منم قاطی کردم آرایشگاه و همه چی کنسل کردم گفتم کلا عقد کنسل شوهرم رفت خونه باهاش دعوا کرد گفت مگه تو پولش میدی که دخالت می‌کنی عقد بهم بخوره قیامت میکنم هیچی فرداش اومد دنبالم گفت تو چیکار به حرف بقیه داری بیا بریم همون که میخوای بخریم رفتیم خریدیم و دوباره نوبتارو گرفتیم   اینم بگم خریدارو همرو دوتایی می‌رفتیم ولی مادرشوهرم زنگ میزد تلفنی فضولی میکرد شوهرمم پیش من بود من می‌شنیدم  بعد این دعوا مادرشوهرم رفت یه گوشواره خرید به عنوان زیرلفظی سر عقد بهم داد گفت اگه دوست نداری ببریم عوض کن  خلاصه که الان شیش سال به همون اندازه فضولن الآنم که باردارم سر بیمارستان فضولی میکنن و هرچی شوهرم میگه بهتون ربطی نداره باز میپرن وسط

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

ان شالله عمربا عزت وطولانی داشته باشید در کنار عزیزاتون،تندرست باشید همیشه

سپاس از دعا و آرزوی زیباتون

به ترین ها نصیب قلب مهربان شما عزیز من 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
خب له هر حال همونقدر مثلا سر خرید سرویس، یا حتی سر خرید جهیزیه

حتما سعی کن دو تایید برین خرید 

از قبل هم مقدار بودجه رو مشخص کنین که هر چیزی میخرین تا چه رنج قیمتی باشه 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)