2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه بی عرضه آویزون

275 بازدید | 12 پست

راست میگه...چون غرور ندارم‌‌...دروغ نمی گم...اهل کلک نیستم....ترسویم...بی اعتماد به نفسم.‌.زبون باز نیستم...اهل زندگیم و چشم می گم...چرا اینجوریم....بعد خواهر شوهرام محلم نمیدن

میشه لطف کنی تایپیک عکس خونمو گذارش بزنی 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زدم لطفا شما هم تاپیک آخر منو گزارش بزن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

با گزارش زدن پاک نمیشه 

نیم ساعت دیگه لینکشو بفرست برا نی نی یار حذف تاپیک تا پاکش کنه 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

شاید تو عصبانیت گفته،شوهر منم تو دعوا یکی دو بار گفت منم مثل شما هستم ولی در حالت عادی میگه خیلی خوش ...

تو عصبانیت هر حرفی زده میشه حرفهای دل طرفِ و قبلا بهش فکر کرده

خودتو تغییر بده

بزار اون حس زنانگی تورو چندین برابر کنه

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

با گزارش زدن پاک نمیشه نیم ساعت دیگه لینکشو بفرست برا نی نی یار حذف تاپیک تا پاکش کنه

چجوری لینک بفرستم؟ 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

اگه زندگیو برا مرد اسون کردی، برا خودت سخت میشه 

هر چقدر توقعاتتو ازش بیشتر کنی و دلت بیخودی نسوزه 

اون انرژی مردانه ش بیشتر میشه، و راضی تره 

هر چیم هی از خواسته هات کوتاه بیای، قهر کرد تو بری آشتی و از این قبیل کارها 

روز به روز بدتر میشه 

اویزون بودن چه ربطی به دروغ نگفتن داره؟

منم دروغ نمیگم، زبون باز هم نیستم ولی اویزون هم نیستم.

شما معنای اویزون را اشتباه فهمیدی، اویزون یعنی کسی که هزار تا چیز هم بهش بگی بازم به طرف میچسبه که باید اعتماد به نفست را درست کنی، شما مشخصه خودتو دوست نداری پس از دیگران توفع نداشته باش دوستت داشته باشند و بهت احترام بذارند.

و اینکه استارتر شما ۱۰ دقیقس تاپیک زدی ولی جواب یک نفر هم ندادی، این اخلاقت هم درست کن، شاید توی زندگی واقعیت هم این اخلاقو داری، اگه نداری هیچی اگه داری احترام به طرف مقابل را یاد بگیر