2777
2789

مادر همسرم جوری رفتار می‌کنه انگار من یک آدم سن بالا هستم که به پسرش اویزونم من چجوری با این زن توی رابطم با شوهرم کنار بیام اون شوهرمو پر می‌کنه همسرم منو مجبور می‌کنه عذر خواهی کنم دیگه خسته شدم در صورتی که هیچ بی حرمتی نکردم باید داعما عذر خواهی کنم همسرم و دوست دارم و نمیتونم جدا بشم راهی هست سرد بشم و بتونم جدا بشم ؟!؟!

لطفاً کودکان من رو ریپلای نکنم در تاپیک های مفید نگم کنید تشکر میکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون تکرار عذر خواهیتون باعث شده همسرتون پررو بشه من بعد به هیچ عنوان عذر خواهی نکنید چقدر کارتون اشتباهه

دیگه طوری شده که همسرتون میگه این مجبوره 

لطفا قانعش کنید با دلایل قانع کننده و دیگه عذر خواهی نکنید 

عذرخواهی نکنی چی میشه؟

بدترین حالتش چیه؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

الان تو یه زندگی هستی ک همو دوست دارید همه مردا تحت حرف مادراشون قرار میگیرن بجا که اون مسعله درست شه میخای یه زندگیو از بین ببری اخه اصلا راهکار درست‌ی نیست 

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

تا وقتی مقصر نیستی هیچ جا هیچ جا از هیچ کس عذرخواهی نکن این کار باعث میشه کلا خودت هویتت رو گم کنی دیگه یه جایی نمیفهمی کدوم کار درسته کدوم کار غلط

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

🌹 حرفت خیلی روشنه:
تو همسرت رو دوست داری، نمی‌خوای جدا بشی، اما از رفتار مادرشوهر و فشارهای همسرت برای عذرخواهی خسته شدی. اینجا چند نکته‌ی مهم هست که شاید بهت کمک کنه:

مادرشوهر قرار نیست توی رابطه‌ی شما و همسرت تعیین‌کننده باشه. هرچی کمتر واکنش احساسی به حرف‌ها و رفتارش نشون بدی، قدرت اثرگذاریش کمتر می‌شه.

• اگر رفتاری کرد که آزارت داد، سعی کن به جای مقابله مستقیم، خنثی و محترمانه جواب بدی.
  • هرچه بیشتر درگیر بشی، بیشتر خوراک برای دخالت پیدا می‌کنه.

وقتی موضوع رو مطرح می‌کنی، حتماً تأکید کن که دعوات با مادرش نیست، بلکه فشار مداوم برای عذرخواهی آزارت می‌ده.
مثلاً:
«من می‌دونم تو مادر رو دوست داری و برات عزیزه، منم احترام می‌ذارم. ولی وقتی بی‌دلیل مجبور می‌شم عذرخواهی کنم، احساس می‌کنم هیچ ارزشی پیش تو ندارم. من ازت می‌خوام بین من و تو رابطه‌مون مستقل باشه.»

• اگر مجبوری عذرخواهی کنی، می‌تونی این کار رو به شکلی خیلی کوتاه و غیرانرژی‌بر انجام بدی (یه «ببخشید اگر ناراحت شدید» خشک و ساده) بدون اینکه خودتو خرد کنی.
  • تمرکزت رو بذار روی چیزهایی که رابطه‌ت رو با همسرت شیرین می‌کنه: توجه، عشق، کارهای دونفره. این باعث می‌شه اون هم کمتر تحت تأثیر فشار بیرون قرار بگیره.
  • توی دلت بدون که این «عذرخواهی» لزوماً به معنای قبول تقصیر نیست، فقط یه تکنیک برای آرام نگه داشتن جَوّه.

گاهی آدم دلش می‌خواد از شدت فشار عاطفی کمتر وابسته باشه. این کار رو می‌تونی با این تمرین‌ها شروع کنی:

• بخشی از شادی و آرامشت رو از کارهای شخصی بگیری (ورزش، یادگیری، کار هنری، مطالعه).
  • شبکه‌ی حمایتی خودت رو تقویت کن (خواهر، دوست، مشاور).
  • یادت باشه تو هویت مستقل داری، حتی اگر خیلی همسرت رو دوست داری.

✨ 
اینکه نمی‌خوای جدا بشی خیلی ارزشمنده و نشون می‌ده عشق برات مهمه. راه اصلی، پیدا کردن تعادل بین احترام به مادرشوهر و حفظ عزت‌نفس خودته. نه لازم داری مدام عذرخواهی عمیق بکنی، نه باید بجنگی. یه خط باریک هست: احترام از فاصله.

می‌خوای برات چند جمله‌ی آماده بگم که هم به همسرت بگی و هم به مادرش، تا بدون عذرخواهی‌های مکرر بتونی فضا رو آروم کنی؟

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
🌹 حرفت خیلی روشنه:تو همسرت رو دوست داری، نمی‌خوای جدا بشی، اما از رفتار مادرشوهر و فشارهای همسرت بر ...

🤍

این جملات رو جوری نوشتم که هم محترمانه باشن، هم حفظ عزتت، هم باعث نشه هر دفعه مجبورت کنن عذرخواهی سنگین کنی:

---

برای مادرشوهرت (وقتی احساس کردی دلخور شده یا توقع عذرخواهی هست):

«اگر حرفم باعث ناراحتی شد، قصد بی‌احترامی نداشتم.»

«من همیشه برات احترام قائلم، شاید درست منظورمو نرسوندم.»

«ناراحتت نمی‌خواستم بکنم، ببخشید اگر اینطور برداشت شد.»

(اینا همشون خنثی هستن، یعنی نه تقصیر رو کامل گردن می‌گیری، نه جنگ راه می‌ندازی.)

---

برای همسرت (وقتی می‌خواد وادارت کنه عذرخواهی کنی):

«من توی رابطه‌مون آرامش می‌خوام، نمی‌خوام بحث کش پیدا کنه. یه جمله‌ی محترمانه می‌گم و تمومش می‌کنم.»

«عذرخواهی کردن برای من معنیش این نیست که مقصرم، معنیش اینه که آرامش برام مهمه.»

«من به خاطر تو احترام می‌ذارم، ولی دوست دارم تو هم بفهمی که این اجبار برام سنگینه.»

---

برای خودت (وقتی دلت می‌گیره):

به خودت یادآوری کن:

«این یه تکنیکه برای حفظ آرامشه، نه اعتراف به تقصیر.»

«من ارزشمندم، حتی اگه کسی درکش نکنه.»

«عذرخواهی کوتاه من، نشونه بلوغه نه ضعف.»

---

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
بابت کار نکرده چرا عذرخواهی میکنی؟ فاصله بگیر از مادرش حریم هارو حفظ کن

اصلا رابطه ای نداریم آخرین بازی که من مجبور شدم بازم عذر خواهی کنم قرار بود بریم بیرون حالم خیلی بده شد یک ساعت قبلش به مامانش پیام دادم و حتی توی پیامک معذرت خواهی کردم بازم براشون کافی نیست انگار خوششون میاد

تا وقتی مقصر نیستی هیچ جا هیچ جا از هیچ کس عذرخواهی نکن این کار باعث میشه کلا خودت هویتت رو گم کنی د ...

آره اصلا افتاده تو دهنم نمیتونم این کلمه لعنتی ببخشید و فراموش کنم هی داعما ببخشید خانم آقا معذرت میخام