2777
2789
عنوان

بنظرتون یه مرد به زنش بگه شلوار کوتاه نپوش یا موهاتو بیرون ننداز و

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 81 پست

شوهرم به من خیلی حساسه جوری که کل فامیل میدونن و توی وفاداری و چشم پاکی هم تو جمع مشهوره چند بار زنای دور و برم گفتن خوشبحالت کاش شوهر ماهم اینطور بود حتی دختر ه دختر عموم که ۱۹ سالشه میگه آرزو دارم شوهرم مثل شوهرت باشه یعنی حساسیتش از روی تعصب نیست از روی غیرت و عشقه خانما نگاه کنین مردی که حساسه به حجاب رفتارای دیگش چطوره تا فرق بین تعصب و غیرت رو بفهمین تو اون آدم

با احترام حالم بد میشه از کلمه ی ناموس، زن رو یک هویت مستقل و جدا بدونیم لطفا، زن برای هیچکس نیست، م ...

عزیز ناموس یعنی هنجار یعنی قانون، در مورد وطن هم گفته میشه 

هر کسی نظر خودشو داره، و نظر همه هم محترمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احترام حالم بد میشه از کلمه ی ناموس، زن رو یک هویت مستقل و جدا بدونیم لطفا، زن برای هیچکس نیست، م ...

ناموس برای هر چیزی که دوستش داریم صرفا برای زن نیس

اتفاقا ما خوشحال میشیم از کلمه ناموس چون زن بسیار گرانقدره. تفکرات روشنفکرای شبکه های فارسی زبانه که ناموس معنی نداره. برا اونا آره معنی نداره اما تو کشور ما داره خداروشکر

اره

شاید عادت نداری که برات فان بوده میتونی خودت بخندی استیکر گزاشتنت باعث شروع یه بحثه تو تاپیک مردم

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶