2777
2789
عنوان

بنظرتون یه مرد به زنش بگه شلوار کوتاه نپوش یا موهاتو بیرون ننداز و

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 81 پست

دیشب داشتم یک متنی و می‌خوندم ک‌ می‌گفت اگه پارتنرتون بهتون گیر میده فلان لباس و نپوش اینجوری نشین اونجوری نکن می‌گفت واسه اینه که خودش رو زنهای دیگه به همون جایی زوم می‌کنه که به شما میگه نکن و نپوش چون فکر می‌کنه مردم هم مثه خودشن و به شما نگاه میکنن 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا وقتی زن ها خودشون رو مال مرد بدونن و ابزاری در دستان مرد و ذهنیتشون این باشه از مردا نمیشه توقع داشت که افکارشون صاحب بودن نباشه😒😒😒😒

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

مردی که عاشق همسرش باشه هرگز وارد حریم خصوصی و آنچه زن علاقه مند هست نمیشه، به خودش اجازه نمیده عشقش رو محدود و اذیت کنه و اعتقاد داره عشقش بالغ هست و می دونه مستقلانه تصمیم بگیره، از کودکی ذهن ما رو بیمار کردند که مرد پیله نکنه غیرت نداره و ..اگر مرد با غیرت باشه به همسرش آزادی که حقشه میده اما از دور ازش حمایت می کنه، غیرتی که پیله کردن و تغییر اجباری طرف مقابل باشه بندازید سطل زباله!

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

با توجه به تجربه ی که از اطرافیانم دارم . خودش خیلی دید میزنه زنا رو و نظرش رو دیگران بد هست .

البته خودم باحجابم رو حساب خودم نگفتم

من شوهرم اهل خیانت و دید زدن و .. نیست سختگیری هم اصلا برام نمیکنه چون خودش چشم پاکه  

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
نه این یه اصطلاحه کلا آدم چیزی که براش ارزشمنده رو خیلی مواظب میکنه

این حرفا رو کی ساخته همون مردها ساختنش برای کنترل کامل ما زن ها 

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

این حرفا رو کی ساخته همون مردها ساختنش برای کنترل کامل ما زن ها

اره اما من غیرت مرد رو نشونه ی خوبی میدونم 

چون زندگی خیلی از خارجیارو هم دیدم و شاید باورت نشه اما  اونا گاهی بیشتر از ما ایرانیا غیرت و تعصب دارن رو ناموسشون 

اینجا اکثر حق و به آقایون میدن و عاشق محدود شدن هستن و این و دوست داشتن میدونن نه یه مشکل روانیه بزرگ

پس نمیتونم نظر بدم 

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

نه به این نمیگن غیرت چون غیرت یعنی بذاری همسرت ارامش داشته باشه و براش زندگی خوبی فراهم کنی

من نظرم رو گزینه دومه هیچکس نمیتونه بگه چه پوششی داشته باشی مگه کالای مرد ها هستی

این نظر شخصی منه و کسی ریپلای نزنه چون قانع نمیشم

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

یه بار با زن داداشم یه مسیر کوتاهی رو رفتم 

بخدا اینقد بهش تیکه انداختن حالم بد شد بخدا اینقد خجالت کشیدم 

حرفای خیلی زشتی میزدن از افغانی های تو خیابون بگیر تا مغازه دارا و...

خب چرا یه زن متاهل ک عاقل و بالغ هس باید خودشو تو این شرایط قرار بده. واقعا خودش بدش نمیاد؟

اره اما من غیرت مرد رو نشونه ی خوبی میدونم چون زندگی خیلی از خارجیارو هم دیدم و شاید باورت نشه اما ...

با احترام حالم بد میشه از کلمه ی ناموس، زن رو یک هویت مستقل و جدا بدونیم لطفا، زن برای هیچکس نیست، مرد نیز همینطور، با هم زوج میشن برای حال خوب فقط همین...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

حالا صب تا شب با داداشم دعوا دارن و فحش و... 

والا ب این نتیجه رسیدم هر چی زندگی داغون تر و نمایش بیرونی بیشتره .از طرف شوهر توجه و احترام و محبت ندیده داره خودشو نشون میده ک از بیرون بگیره

ببخشیدا خانم
ولی همه بلدن چجوری سیگار بکشن ولی همه که سیگار نمیکشن
شوهر شما هم میدونه بقیه کجارو نگاه میکنن ولی خب خودش نگاه نمیکنه
شایدم میکنه 

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)