2777
2789

میشه لطفاً هرکس نمازشب میخونه منم دعا کنه

اگه دوشت داشتی ممنون میشم یه سر به تاپیک اخرم بزنی

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=393193839]منم قبول شدم ولی میگن مصاحبه رد میکنن[/QUOTEکی گفته؟ مثل پارسال نیست که پنج برابر ظرفیت دعوت شدن،امسال دوبرابر ظرفیت قبول شدن اونم تو تک ظرفیتی،یعنی شهر خواهرم فقط دونفر قبول شدن،اتفاقا احتمال خیلییییی زیاد قبولی

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
تورو خدا راست میگیمن تحقیقی نکردم فقط ازمون دادم ی ذره هم خوندم

رشته ات چیه؟ چطور با کم خوندن قبول شدی؟ خواهرم ۶ماه روزی ده ساعت خوند،من کمتر خوندم قبول نشدم،اره راست میگم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
کامپیوتر البته ارشد دفاع مونده

خب ارشد داری و تازه درست تموم کردی خواهر من ۳۴سالشه و خیلی وقت بود درس رو کنار گذاشته بود واسه همین زیاد خوند،افرین بهت با اعتماد به نفس برو جلو قبولی حتما