سلام خانوما من تازه عروسم و 3 ماهه عروسی کردم 2 سال عقد بودم و کلی سختی کشیدیم تا خونه خریدیم 🥹میدونم خونه زندگیم شیک نیست و مبل و اینا ندارم ولی همینارو هم عاشقشم ک دارم و کلی هرروز تمیزشون میکنم عکسو میفرستم نظر بدید تو چیدمان 🥲
🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبالش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲
🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبالش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولا که از عکس مشخصه خونه تمیزه🤧😂❤دومن سالنت خیلی حس خوبی میدهههه😍دلبازه خوشبخت باشی ایشالا صدای ...
🥹وسواس دارم دائم در حال تمیز کاری ام
توروخدا تازه عروسی برام دعا کن هر لحظه که شادی قلبتو فرا گرفت از ته دل برای اینکه خدا یه گل بهشتی به ...
🥹چشم شمام برا من دعا کن اقدامم یکم مشکل دارم خدا بی دردسر بهم ی نی نی بده
الهی که تو این خونه زیبا همیشه ی همیشه صدای خنده هاتون بپیچه
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
فقط وسایل اشپزخونه رو حواست باشه چربی بگیره سخته پاک کردنشون
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
🥹چشم شمام برا من دعا کن اقدامم یکم مشکل دارم خدا بی دردسر بهم ی نی نی بده
ان شاء الله عزیزم
چندسالته
لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم