یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قبل از بدنیا آوردن بچه به فکر همه چیز باشید و الکی چیزیو تقسیر کسی نندازید اینجا که مغازه ها و داروخ ...
قبل از به دنیا اومدن بچه چجوری باید به فکر شیرخشک باشیم
انگار اصلا تو ایران نیستی ؟
فقط بیست بار که تو خود اخبار تلویزیون توی این چند سال که من بچه کوچیک داشتم گفتن کمبود شیرخشکه بعد شما ندیدی
فقط میگم انشالله سر خودت بیاد که بعد بفهمی چی گفتم
⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲
دقیقا دیگ عاجز شدیم از داروخانه گشتن تو جنگ ایران اسرائیل من فقط کارم گریه کردن بود ک کلا قحطی شد
دقیقا بخاطر همین چیزا تو روزای جنگ تصمیم گرفتم به بچه دومم خودم شیر بدم... خیلی استرس داره اینکه بچه گرسنه باشه ولی شیر پیدا نکنی
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
طبق تجربه دنبال شیر خشک گشتن خیلی بهتر از شیر دادن خودته من نه مو دارم نه دندون نه بدن روز به روز استخونم بیشتر میزنه بیرون بچه وابسته شدید حتی اگه تو خونه باشم باید دقیقا یک متری من باشه یا کلا زیر سینه بچه 15ماهه نه خواب دارم نه بیداری هیچ جا هیچ لباسی ک دوست دارم نمیتونم دل راحت انجام بدم محدود محدود محدود تازه جلو تمام مردها هم خجالت میکشم ک میرم شیر میدم حس میکنم لختیم تصور میکنن
دقیقا بخاطر همین چیزا تو روزای جنگ تصمیم گرفتم به بچه دومم خودم شیر بدم... خیلی استرس داره اینکه بچه ...
منم بچمو از ۴ ماهگی غذا خور کردم ک حداقل شیر نبود یه خاکی تو سرم بریزم گشنه نمونه مادرشوهر خیر ندیدمم اون موقع میگفت یه بچه دوماهه بخاطز نبودن شیرخشک مرده دیروز خاکش کردن
پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
دقیقا دیگ عاجز شدیم از داروخانه گشتن تو جنگ ایران اسرائیل من فقط کارم گریه کردن بود ک کلا قحطی شد
دقیقااااا
ببین کاربر بالایی نوشته ما الکی میگیم
داروخانه ها همیشه پر از شیرخشکه
معلوم نیست بعضیا چی میزنن😒
⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲
طبق تجربه دنبال شیر خشک گشتن خیلی بهتر از شیر دادن خودته من نه مو دارم نه دندون نه بدن روز به روز اس ...
خود منم یک ماه شیر خودمو دادم بعدش گفتم اصلا نمیخوام دیگ شیر خودمو بدم هرچی گفتن گناه داره و فلان جلو همه وایسادم و گفتم نه شیر خشکم سختیای خودشو داره البته
پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
ببخشید شما به پسرتون پپتی میدادین وزن دهیش چطور بود ؟
آره
خوب نبود
جدا از این که بوش افتضاحه وزن دهی هم نداره