2777
2789
عنوان

قیمت شیرخشک نان

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 40 پست
آره من سر کمبود شیرخشک انقدر بدبختی کشیدم که حد نداره واسه دخترم ببلاک گیر نمیومد واسه پسرم هم آپتام ...

قبل از بدنیا آوردن بچه به فکر همه چیز باشید و الکی چیزیو تقسیر کسی نندازید اینجا که مغازه ها و داروخونه ها پره شیرخشکه

تو این جامعه که هی هرچند وقت یکبار شیرخشک قحطی میشه بهتره یه چیز دیگه رو جایگزینش کنید طفلک بچه ها گ ...

دقیقا دیگ عاجز شدیم از داروخانه گشتن تو جنگ ایران اسرائیل من فقط کارم گریه کردن بود ک کلا قحطی شد 

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از بدنیا آوردن بچه به فکر همه چیز باشید و الکی چیزیو تقسیر کسی نندازید اینجا که مغازه ها و داروخ ...

قبل از به دنیا اومدن بچه چجوری باید به فکر شیرخشک باشیم

انگار اصلا تو ایران نیستی ؟

فقط بیست بار که تو خود اخبار تلویزیون توی این چند سال که من بچه کوچیک داشتم گفتن کمبود شیرخشکه  بعد شما ندیدی

فقط میگم انشالله سر خودت بیاد که بعد بفهمی چی گفتم 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

دقیقا دیگ عاجز شدیم از داروخانه گشتن تو جنگ ایران اسرائیل من فقط کارم گریه کردن بود ک کلا قحطی شد

دقیقا بخاطر همین چیزا تو روزای جنگ تصمیم گرفتم به بچه دومم خودم شیر بدم... خیلی استرس داره اینکه بچه گرسنه باشه ولی شیر پیدا نکنی

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

طبق تجربه دنبال شیر خشک گشتن خیلی بهتر از شیر دادن خودته من نه مو دارم نه دندون نه بدن روز به روز استخونم بیشتر میزنه بیرون بچه وابسته شدید حتی اگه تو خونه باشم باید دقیقا یک متری من باشه یا کلا زیر سینه بچه 15ماهه نه خواب دارم نه بیداری هیچ جا  هیچ لباسی ک دوست دارم نمیتونم دل راحت انجام بدم محدود محدود محدود تازه جلو تمام مردها هم خجالت میکشم ک میرم شیر میدم حس میکنم لختیم تصور میکنن 

آره من سر کمبود شیرخشک انقدر بدبختی کشیدم که حد نداره واسه دخترم ببلاک گیر نمیومد واسه پسرم هم آپتام ...

ببخشید شما به پسرتون پپتی میدادین وزن دهیش چطور بود ؟

یه صلوات برای حاجت رواییم بفرست لطفا❤️

دقیقا بخاطر همین چیزا تو روزای جنگ تصمیم گرفتم به بچه دومم خودم شیر بدم... خیلی استرس داره اینکه بچه ...

منم بچمو از ۴ ماهگی غذا خور کردم ک حداقل شیر نبود یه خاکی تو سرم بریزم گشنه نمونه مادرشوهر خیر ندیدمم اون موقع میگفت یه بچه دوماهه بخاطز نبودن شیرخشک مرده دیروز خاکش کردن

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

تنها خوبیش همین بود ک من میگفتم اگه این همه روانم درگیره جسمم درگیره با بچه شیر دادن حداقل دخترم گشنه نمیمونه ک همونم می‌گفتم بلایی سرم اومد بچم چی 

دقیقااااا

ببین کاربر بالایی نوشته ما الکی میگیم

داروخانه ها همیشه پر از شیرخشکه 

معلوم نیست بعضیا چی میزنن😒

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

طبق تجربه دنبال شیر خشک گشتن خیلی بهتر از شیر دادن خودته من نه مو دارم نه دندون نه بدن روز به روز اس ...

خود منم یک ماه شیر خودمو دادم بعدش گفتم اصلا نمیخوام دیگ شیر خودمو بدم هرچی گفتن گناه داره و فلان جلو همه وایسادم و گفتم نه شیر خشکم سختیای خودشو داره البته

تنها خوبیش همین بود ک من میگفتم اگه این همه روانم درگیره جسمم درگیره با بچه شیر دادن حداقل دخترم گشن ...

طفلی بچه ها 🥲حرصم بخوری شیر جوش میدی بچه استرسی میشه اونم طفلک

دقیقاااااببین کاربر بالایی نوشته ما الکی میگیم داروخانه ها همیشه پر از شیرخشکه معلوم نیست بعضیا چی م ...

نیست بخدا به سختی پیدا میشه من الان میخوام نان بدم چون بیشتر گیر میاد تا ببلاک 

ببخشید شما به پسرتون پپتی میدادین وزن دهیش چطور بود ؟

آره 

خوب نبود 

جدا از این که بوش افتضاحه وزن دهی هم نداره

آره خوب نبود جدا از این که بوش افتضاحه وزن دهی هم نداره

خب شما چیکار کردین تا آخر همین شیر رو دادین؟

منم دخترم مشکوک به حساسیته دکتر براش پپتی نوشته هنوز نگرفتم

یه صلوات برای حاجت رواییم بفرست لطفا❤️