یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
😂😂😂 خواهر منم هر موقع میاد خونه مون از شیرخشک پسرم برمیداره میخوره میگه دوست دارم ۴۵ سالشه🤣
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
تو این جامعه که هی هرچند وقت یکبار شیرخشک قحطی میشه بهتره یه چیز دیگه رو جایگزینش کنید
طفلک بچه ها گناه دارن
خیلی سخته بچت گرسنه باشه و هرداروخونه ای رو بگردی شیرخشک پیدا نکنی
⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲
چرا تا وقتی خودمون میتونیم بخوریم بدیم به بچه ها؟😂
😂😂 بخور نوش جونت
تو این جامعه که هی هرچند وقت یکبار شیرخشک قحطی میشه بهتره یه چیز دیگه رو جایگزینش کنید طفلک بچه ها گ ...
پسر من فقط گیگوز میخوره انقدر میگردیم از هر داروخونه پیدا کنیم میخریم که یه وقت بعدا بیچاره نشیم
پسر من فقط گیگوز میخوره انقدر میگردیم از هر داروخونه پیدا کنیم میخریم که یه وقت بعدا بیچاره نشیم
آره من سر کمبود شیرخشک انقدر بدبختی کشیدم که حد نداره
واسه دخترم ببلاک گیر نمیومد واسه پسرم هم آپتامیل پپتی
به خاطر همین آدماییه که به بهانه دوس داشتن شیرخشک نوزاد رو میخرن و میخورن
⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲