مایلیا مدیر عضویت: 1404/02/26 تعداد پست: 1605 عنوان خواب و کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 23 پست بیدار شدم درس بخونم ولی به شدت خوابم میاد 🥲🤝 1404/06/05 | 07:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مایلیا مدیر استارتر عضویت: 1404/02/26 تعداد پست: 1605 دیگه این بدترین چیزه خواب زود و به موقع خیلی خوبه من کاری ندارم که کی گفته و اینا ولی خواب زود انرژی ... موافقم باهاتامشب سعی میکنم تا ۱۱ بخوابم
hadi1383 عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 1960 موافقم باهاتامشب سعی میکنم تا ۱۱ بخوابم کار درست میکنید انشالله موفق باشید 🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»
آرتیح عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 4026 روزی چند ساعت میخونی کی شروع کردی چیا خوندی تا الان😁نهایی یازدهم چطور بود زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
مایلیا مدیر استارتر عضویت: 1404/02/26 تعداد پست: 1605 روزی چند ساعت میخونی کی شروع کردی چیا خوندی تا الان😁نهایی یازدهم چطور بود نهایی یازدهم اصلا خوب نبود درحدی که چند تا افتادم🥲🤝از اواخر مرداد شروع کردم تا بیست شهریور دهم رو جمع میکنمروزی ۵.۶ ساعت گاهی کمتر گاهی بیشتر متغیره
آرتیح عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 4026 نهایی یازدهم اصلا خوب نبود درحدی که چند تا افتادم🥲🤝از اواخر مرداد شروع کردم تا بیست شهریور دهم رو ... عه جدی چه بدد ولی جبرااان میکنی امسال🤗منم همون موقع ها شروع کردم ولی نوسانی میخونم متاسفانه زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
مایلیا مدیر استارتر عضویت: 1404/02/26 تعداد پست: 1605 عه جدی چه بدد ولی جبرااان میکنی امسال🤗منم همون موقع ها شروع کردم ولی نوسانی میخونم متاسفانه چه رشته ای؟به نظرت یازدهم رو ترمیم بزنم یا تمرکزم رو بزارم رو دوازدهم؟
آرتیح عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 4026 چه رشته ای؟به نظرت یازدهم رو ترمیم بزنم یا تمرکزم رو بزارم رو دوازدهم؟ تجربیمتمرکز رو دوازدهم چون اون ۴۳ درصده بخوای وقتتو بزاری برا یازدهم ممکنه نهایی دوازدهمت خراب بشهحالا خوب خوب تا اخر اسفند درسای دوازدهمتو ببند شاید تایم اضافه اوردی یازدهمم خوندی زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
مایلیا مدیر استارتر عضویت: 1404/02/26 تعداد پست: 1605 تجربیمتمرکز رو دوازدهم چون اون ۴۳ درصده بخوای وقتتو بزاری برا یازدهم ممکنه نهایی دوازدهمت خراب بشهحا ... موفق باشی من انسانیم
آرتیح عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 4026 موفق باشی من انسانیم شماهم موفق باشی♥️ زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...