2777
2789
عنوان

چند روز دیگه خواهرشوهرم زایمان میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2287 بازدید | 93 پست
چی بگم....از کجا کشف کردن من چشمم شوره😐

نظری ندارم فقط خواستم بگم خوش به حالشون من باشم نخود تو دهنم خیس نمیخوره به خودم میگم نمیگم اول از همه خودم به همه ی اطرافیانم میگم😂نه مااه

حق داری دلخور باشی شمام میتونی اگر خواهرشوهرت ادم بی معرفتی هست خیلی بهش اهمیت ندی و دیرتر بری که دلت نسوزه بابت کار اونا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااز صبح شدصبح خود را چگونه اغاز کردید نالیدن کاربرا از مادرشوهر و خواهرشوهر 😐😂😂

شما صبحتو برو با ورزش صبحگاهی در پارک شروع کن😂😂

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بااز صبح شدصبح خود را چگونه اغاز کردید نالیدن کاربرا از مادرشوهر و خواهرشوهر 😐😂😂

من نمینالم

یادم افتادبزودی  قراره حداقل پنج میلیون تا ده میلیون از زندگیم بره خونه کسی که حتی من رو در حد اینکه بهم خبر بارداری بدن ندونستن اما به پرستار دخترم گفتن

من ملکه آبی پوش...ملکه علم عشق و ثروت هستم

نظری ندارم فقط خواستم بگم خوش به حالشون من باشم نخود تو دهنم خیس نمیخوره به خودم میگم نمیگم اول از ه ...

والا جاریم زایمان کرد همون لحظه به همسرم خبر دادن

منم دو سه ساعت بعد زنگ زدم تبریک گفتم.....با اینکه نه ماه ازم مخفی کردن

من ملکه آبی پوش...ملکه علم عشق و ثروت هستم

بله حتما 👌😁چون شما گفتی به روی چشم

چشمت بی بلا🤩

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

والا جاریم زایمان کرد همون لحظه به همسرم خبر دادنمنم دو سه ساعت بعد زنگ زدم تبریک گفتم.....با اینکه ...

به نظرم خواهرشوهرو اصلا زنگ نزن.  یا اگه مجبور شدی خیلی سرد یه تبریک بگو. 

بعدشم به مادرشوهرت گلگی کن

عزیزم اگر شوهرت باهات موافقه ،نه تبریک بگو نه کادو ببر

بنظرت قراره بعدش چه اتفاقی بیوفته

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
جاریم رو سه ماه قبل زایمانش دیدم.....اونم در حد سی ثانیهچادر سفید سرش بود از گوشه در خونه مادرشوعر س ...

از نظر من شما زیاد رفت و آمد نداری، یعنی تو این چندماه نرفتی یه سر بزنی یا حتی زنگ بزنی احوالی بپرسی؟؟ خب دیدن تو اصلا رفت و آمد نمیکنی دیگه گفتن چرا بگیم ،وگرنه مگه میشه نزدیک به شش ماهه خواهرشوهرتو ندیده باشی یا خبری ازش نگیری؟

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
والا من ذوقی نمیکنم اونم برای سومی😐

شوهرت چی؟ به اونم نمیگن؟ 

چقدر بد جنسن.