2777
2789
عنوان

چند روز دیگه خواهرشوهرم زایمان میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2287 بازدید | 93 پست
از نظر من شما زیاد رفت و آمد نداری، یعنی تو این چندماه نرفتی یه سر بزنی یا حتی زنگ بزنی احوالی بپرسی ...

بله رفت و امد نکردم چون دو شهر مختلف هستیم

و اینکه خود همسرم باید منو ببره که خودشم نرفته!

اما من گلایه م اینه مادرشوهرم  چرا به پرستار دخترم باید بگه که دخترش بارداره ولی به من نگه؟؟؟؟؟

من ملکه آبی پوش...ملکه علم عشق و ثروت هستم

والا جاریم زایمان کرد همون لحظه به همسرم خبر دادنمنم دو سه ساعت بعد زنگ زدم تبریک گفتم.....با اینکه ...

خب ببین خیلی خوبه که شما خوبتر بودی و کار بهتری کردی کلا کینه کردن کار خوبی نیست برای خواهر شوهرتم اون کاریو بکن که دلت راضی تر هست و اعصابت خورد نمیشه و اگر گزینه ی بخشش باشه که چه بهترر❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بهم نگفتن دوقلو داره تا روز زایمانش.شبش شوهرم زنگ زد گفت..نمیخاستم اصلا برم دیدنش.شوهرم مجبورم کرد برم.اگه الان بودم.نمیرفتم..میگفتم به شوهرم من چشمم شوره.نمیام.که شاهزاده ها چشم نخورن

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

بله رفت و امد نکردم چون دو شهر مختلف هستیمو اینکه خود همسرم باید منو ببره که خودشم نرفته!اما من گلای ...

ببین عزیزم لااقل زنگ میزدی این مدت .فکر کنم خودت زیاد تمایل نداری که در ارتباط باشی.وگرنه به قول شما دلیلی نداره بهت نگن که بارداره

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
ببین عزیزم لااقل زنگ میزدی این مدت .فکر کنم خودت زیاد تمایل نداری که در ارتباط باشی.وگرنه به قول شما ...

من از اول ازدواجمون ماهی دو سه بار به مادرشوهرم زنگ میزدم اونم خوب جواب میداد اما دریغ از یک زنگ برگشت که ایشون بزنه

منم دیگه زنگ نزدم

چون هر رفتی یک برگشت باید داشته باشه

از نظر من شما زیاد رفت و آمد نداری، یعنی تو این چندماه نرفتی یه سر بزنی یا حتی زنگ بزنی احوالی بپرسی ...

چرا نشه ؟ خاهر من ۱۲ ساعت با ما فاصله داره. کل مدت بارداریش ما ندیدیمش. چون هم اون نمیتونست بیاد. هم من مرخصی نداشتم ک برم دیدنش

جاری من چند سال پیش جنوب زندگی میکردن و سالی یک بار میتونستن بیان شمال پیش ما...

بلاخره پیش میاد...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
جاریم رو سه ماه قبل زایمانش دیدم.....اونم در حد سی ثانیهچادر سفید سرش بود از گوشه در خونه مادرشوعر س ...

والا از عید نرفتی پیش خارشو ،خب با غریبه فرقی نداری دیگه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

جاریم رو سه ماه قبل زایمانش دیدم.....اونم در حد سی ثانیهچادر سفید سرش بود از گوشه در خونه مادرشوعر س ...

شما که این همه دیر به دیر سالی یبار نزدیکانتان رو میبینی دیگه چرا اینقدر بهت برخورده که خبرشون رو نمیدن؟یعنی هم صله رحم نداری هم آمارشون رو میخوای در بیاری😅

...

شما که این همه دیر به دیر سالی یبار نزدیکانتان رو میبینی دیگه چرا اینقدر بهت برخورده که خبرشون رو نم ...

دقیقا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

حالا مثلن میگفت چه فرقی بحال شما میکرد؟چه اهمیتی داشت؟

بنظرم زایمان کرد زنگ بزن یا یه نیم ساعت برو خونشون

نری 

بدتر میگن حسودی کرده یا چهارتا چیز دیگه ام میزارن روش

ی کادو بگیر ی نیم ساعت برو برگرد بی حاشیه تموم شه بره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
شما که این همه دیر به دیر سالی یبار نزدیکانتان رو میبینی دیگه چرا اینقدر بهت برخورده که خبرشون رو نم ...

رحم ندارم !!!باشه شماها عروس خوب و نمونه

من خبرش رو دیر شنیدم اما منتظر دریافت هدیه به موقع هستن و تا زایمان کنه باید ۵ تا ۱۰ میلیون هزینه کنم برای کادو

حالا مثلن میگفت چه فرقی بحال شما میکرد؟چه اهمیتی داشت؟بنظرم زایمان کرد زنگ بزن یا یه نیم ساعت برو خو ...

فرقی نداشت اگر انتظار کادو هم نداشتن جانم

از حیب شما که حدود ده میلیون پول نمیخواد بابت کادو بره!!