2777
2789
عنوان

دوستان میشه پربازدیدش کنید گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 8228 بازدید | 945 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکوندیمش خیالت راحت انگار من وایمیستم کسی بیاد بقیه رو اذیت کنه فکرم کنه همینجور میتونه در بره خیال ...

عزیزم کار خوبی کردین 

اینا از سایت برن بیرون سایت گلستان میشه

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝

زندگی خیلی نامرده پسر خاله من حدود دو هفته پیش فوت کرد ۳۸ سالش بود اونم واقعا یهویی ۳ تا بچه داره ۸ ...

وای خخخخدا قلبم😭😭😭😭😭😭😭😭

خدا رحمتشون کنه روحشون شاد.. چقدر بچه های گلشون کوچیک بودن 😭😭😭😭😭😭😭

انشالله خدا پشت و پنده زن و بچش باشه همیشه😭😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خیلی سخته..

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝

اللهم اشف کل مریض انشالله مریض شما و همه مریض‌ها چه روحی و چه جسمی خوب باشن

عزززم صفحه قبل نوشتم بهترن 

ممنون بابت دعای خیر همتون ..

انشالله انرژی مثبتش وارد زندگیتون بشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝

انشالاه حالش خوب شه براش صلوات فرستادم و دعا کردم 

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

چله نور رو از تاپیکای اخرم بهونید به نیت شفاشون

و نور درمانی براشون ثبت نام کنید این پیج

@lady.energy7 

حصار خضری  رو هم میتونید بخونید و حصارشون کنید

هم توی تاپیکای من هست هم اون پیج پین شده

توی تلگرامشون که پین شده موارد نوردرمانی هست

که برای هر ایتم 100 هزار تومن هست

واقعا این خانم کارشون عالیه

نتایج هم هست توی تلگرام بخونید

عزززم صفحه قبل نوشتم بهترن ممنون بابت دعای خیر همتون ..انشالله انرژی مثبتش وارد زندگیتون بشه🙏🏻🙏🏻 ...

خداروشکر 

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)