2777
2789
عنوان

مجردا چقدر به تاتو علاقه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 60 پست
رنگی چطور من از رنگی هم خوشم میاد پینترست زیاد دیدم

رنگی رو بدن زودتر پاک میشه

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

اصلا تاحالا بهش فکر کردی؟ یا مثلاً چون پیش نیومده میگی دوس ندارم؟

موقعیتش پیش نیومده خیلیم فکر نکردم بخاطر اونم میتونه باشه 

ولی خودمو میشناسم آدمی نیستم که یه چیزی واسم تکراری نشه، میدونم طرح بیشتر از چندماه بمونه خسته میشم تو ذوقم میزنه 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه کسی که میدونه یه طرح تا آخر عمرش باهاش باشه خسته میشه موقتش خیلی بهتره یه چندروز باشه خواستی ...

من از راهنمایی همیشه از این موقت ها میزدم 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

نه ،چون تتوی بقیه ام به دلم نمیشینههیچ طرحی انقد به چشمم خاص نمیاد که دائم رو بدن باشهچون پاک کردنش ...

خب پس علاقه آنچنان نداری دیگه 

خب لوگوی تیم همون تصمیم مقطعی و احساسی هست حتی تاتوی ابرو یا لب یا چشم هم بدت میاد ؟

آره دقیقا

واییی نهههههه اونا ک اصلاااااااا

حس میکنم چندشم میشه از اینا رو صورت

خودمم نمیدونم چرا انقد بدم میاد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

۲۴امتتو روی ستون فقرات دوس دارم🫠

به فکرش هستی؟ من نمی‌دونم چرا انقد علاقه دارم اطرافم آشناها کسی رو ندیدم انقد دوس داشته باشه 

آره دقیقاواییی نهههههه اونا ک اصلااااااااحس میکنم چندشم میشه از اینا رو صورتخودمم نمیدونم چرا انقد ب ...

انقد خوبه 😅 مخصوصا لب اصلا راحت میشی همیشه انگار آرایش داری 

اگر یه تتوی منیمال دائمی پسند پیدا کنم رو انگشت دستم میزنم

وای مینیمال که دیگه خیلی نازه اصلا انقد به چشم نمیاد که به دایمی بودنش فکر کنی . من رو انگشت اشاره ام دارم 

نمی‌دونم چرا انقد علاقه دارم احساس میکنم من عجیبم