2777
2789
عنوان

مجردا چقدر به تاتو علاقه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 88 پست
خیلی کوچیک اره شاید ی وقتی

مینیمال هم خیلی قشنگه انقد هم طرح های زیادی داره

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

27 خیلی دوست دارم تتو بدن بزنم ولی باید روش فکر کنم

سه تا طرح دوست دارم یکی، طرح گره های سلتیک که نماد عشق بی پایان مادر و فرزنده دوست دارم خیلی ریز و کوچولو پشت گوشم بزنم

یه طرح هست که تتو اثر انگشت رو دو تا انگشت رو کنار هم مثل قلب میکنه دوست دارم مال مامانمو بزنم

یکی هم یه طرح هواپیما خیلی مینیمال دیده بود ریز اونم به نشونه مهمتربن اتفاق زندگیم که مهاجرت بود 

اما همش فکره 😂🤣🤣😂

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا !؟ یعنی تاحالا بهش فکر نکردی؟ یا بخاطر مسایل مذهبی !؟

کلا دوس ندارم

چرا فک کردم مثلا لوگوی تیم مورد علاقمو بزنم

ولی اصلاااا دوس ندارم اندازه سر سوزن تتو داشته باشم

نه اصلا ب این خاطر نیست

کلا دوس ندارم ☹️ اصا هرکاری میکنم حسم اوکی نمیشه بهش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

من دوست ندارم کلا

اصلا تاحالا بهش فکر کردی؟ یا مثلاً چون پیش نیومده میگی دوس ندارم؟

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

موقت که آب بخوره پاک میشه

خب دیگه 

کسی که میدونه یه طرح تا آخر عمرش باهاش باشه خسته میشه موقتش خیلی بهتره 

یه چندروز باشه خواستی دوباره میری طرح دیگه میزنی 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

27 خیلی دوست دارم تتو بدن بزنم ولی باید روش فکر کنمسه تا طرح دوست دارم یکی، طرح گره های سلتیک که نما ...

اره اینایی که گفتی ممکنه پشیمون بشی ولی خب با طرح مینیمال شروع کنی عاشقش میشی سنت هم خوبه از تصمیمت پشیمون نمیشی دیگه 

رو بدن کسی میبینی دلت نمیخواد ؟

نه ،چون تتوی بقیه ام به دلم نمیشینه

هیچ طرحی انقد به چشمم خاص نمیاد که دائم رو بدن باشه

چون پاک کردنش دردسره،من خیلی اذیت شدم دنبال لیزر و اینا بگردم برای پاک مردن تتو ابروی مامانم  برای همین طرحا رو از جنبه دائمی بودنشون نگاه میکنم

کلا دوس ندارمچرا فک کردم مثلا لوگوی تیم مورد علاقمو بزنمولی اصلاااا دوس ندارم اندازه سر سوزن تتو داش ...

خب لوگوی تیم همون تصمیم مقطعی و احساسی هست 

حتی تاتوی ابرو یا لب یا چشم هم بدت میاد ؟