2777
2789
عنوان

مجردا چقدر به تاتو علاقه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 60 پست
گذاشتم برا وقتی که تکلیف مشخص شد نظر همسرمم بدونم😂

اصلا چیزی گفتی کاملا خلاف نظر من 😅😂 من می‌خوام همه کارامو انجام بدم که بعداً ازدواج کردم نتونه مخالفت کنه یا بگه خونه بابات اینا رو می‌زدی 😂😅

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم باید یکی دو ماه یه طرح رو مد نظر داشته باشی اگه نظرت عوض نشد بعد بری بزنی

اتفاقا وقتی زیاد به انتخاب طرح فکر کنی همشون دلت رو میزنه

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

من یکم شوهریم باید شوشوم نظر بده😂😂💘

😂😂😂😅 خیلی ها هم خوششون نمیاد کلا میگه انجام نده بعد چکار می‌کنی 

نه ندارم ولی فکرنکنم بد باشه

انقد خوبه آدم راحت میشه بی نیاز از رژ و آرایش 

خب اینجوری که رو بدن هم دلتو میزنهراستی تاتوی صورت به نظرم هیچ وقت خوب در نمیاد مخصوصا خط چشم رنگشون ...

نه خب رو بدن میاد انقد زیبا میشه که دلت رو نمیزنه ولی موقع انتخاب هی از رو عکس نگاه می‌کنی نمیتونی تصور کنی . 

الان دیگه خط چشم نمیزنن چون به هر چشمی هم نمیاد . بن مژه میزنن نهایتا یه کم دنباله 

اتفاقا جای خوب بری عالی میشه مخصوصا رژ لب 

من الان دو ساله لبامو کانتور کردم انگار همین الان رژ زدم 

😂😂😂😅 خیلی ها هم خوششون نمیاد کلا میگه انجام نده بعد چکار می‌کنی

ببین من خودم کلا از تتو خوشم نمیاد چون یه چیزیو دائمی نمیتونم رو بدنم تحمل کنم ولی رو کمر یجوریه که اکثریت خوششون میاد اگه مشکلم داشت خوب مشکلی نیست نمیزنم چون خودم که نمیبنمش😂

ترمیم داره دیگ درسته ؟

یه بار میزنی بعد از یه ماه میری ترمیم من کانتور کردم 4-5 سال ماندگاری داره 

ببین من خودم کلا از تتو خوشم نمیاد چون یه چیزیو دائمی نمیتونم رو بدنم تحمل کنم ولی رو کمر یجوریه که ...

خب پس خودت علاقه نداری برا همین میگم انگار من عجیبم . فقط منم انقد عاشق تاتو ام 😕

اوه اگه ضرر نداشته باشه عالیه

چه ضرری؟ الان همه انجام میدن فقط باید جای معتبر بری